Spermavizsgálatunk lesz. És előtte nemlehet 5 napig sexelni. De ma betettük kicsit de nem ment el a férjem ez baj?
Figyelt kérdés
egyáltalán nem ment el még a közelében sem volt csak kicsit betettük a helyére szegényt:)ne szenvedjen már.2009. máj. 23. 22:43
1/20 A kérdező kommentje:
szerdán lesz a vizsgálat péntektől nem lehet szexszelni de gondolom az elélvezésre gondolnak nem erre. nemtudom ez változtathatja e az eredményt?
2009. máj. 23. 22:44
2/20 anonim válasza:
Szia! Nem hiszem, hogy ez gondot jelent, de a biztonság kedvéért mondd el a vizsgálaton, nem fognak lehurrogni, ezer meg egy ilyen esettel találkoztak már :)
3/20 A kérdező kommentje:
pffffffffffff tök ciki lenne elmondani!Töbet szerdáig nem is csinálunk ilyet:)Hát nemtudok mit irni.. a férjem aztmondta hogy pl ha egy férfi kiindul egykis sperma nincs uton a csőben?mert ha igen akkor az ott elpusztul nem és akkor meghalt spermát is találhatnak nem?na etől tartok én.
2009. máj. 23. 22:55
4/20 anonim válasza:
Neeem, ettől szerintem nem kell tartanod :) Hidd el nem ciki. Szerintem ezt nagyon sokan nem tartják be, még örülnének is, hogy te felvállalod, annak ellenére, hogy tulajdonképpen nem is szexeltetek :) Nem hiszem, hogy a spermavizsgálat eredményét ronthatná. Nem tudom ennek mennyi az anyagi költsége, de ha mégsem akarod bevallani és esetleg rossz eredmény jön ki, akkor elmondhatnád a történteket és lehet hogy megismételtetnék a tesztet. Bár szerintem erre nem fog sor kerülni! Mielőbbi babásodást nektek :):)
5/20 A kérdező kommentje:
köszönöm!Nemkerül semibe mert korházban csinálják.
Hát igen ha rossz az eredmény akkor elmondom ha nem akkor nem mert akkor lényegtelen a dolog. Nagyon izgulunk a férjem főleg...Hát ezvan
2009. máj. 23. 23:07
6/20 anonim válasza:
Nem lesz baj ne félj! Mióta próbálkoztok?
7/20 A kérdező kommentje:
2.5 éve probálkozunk. 2.dokinál vagyunk mert az első semmit sem csinált csak gyógyszerrel tömött ami nem hatott.
2009. máj. 23. 23:13
8/20 anonim válasza:
Ehh hát igen, felénk is van egy ilyen nőgyógyász. Nem is értem hogyan dolgozhat még... Nagyon sok műhibát követett már el. Barátnőmnek azt javasolta, hogy reggel este legyenek együtt, gyógyszerekkel tömi stb. Viszont az én nőgyógyászom tökéletes. Talpig úriember, hatalmas szaktudással és emberséggel, minden orvosnak ilyennek kéne lennie :) És te voltál már valamilyen vizsgálaton?
9/20 A kérdező kommentje:
Első dokim először csak irt fel clostit ugy hogy megsem nézte van e pém. aztán volt clostival és aztán küldött hormonra, ez egy éva volt azóta nemnézte a hormonom. más dokihoz mentem kb 1 hete . először rákszürész csinált mert az kimutat sok gyuladást ,2 vérvételt irt fel első már megvolt és spermavizsgálatot ami szerdán lesz. ha ez jó akkor engem befektet és átjárhatóságit néz. na ezt nem értem hogy miért nemtudta előző dokim megcsinálni?ezmeg 1 hónap alatt 5 vizsgálatot csinál??és első dokim főorvos ezmeg sima doki.
2009. máj. 23. 23:20
10/20 anonim válasza:
Ha nem ment el, akkor egyáltalán nem baj!
Nyugi, csak lazán :D és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!