Ki mit érez peteérésnél? Saját tapasztalatok!
Szia!
Derékfájást, gyomorégést, rengeteg folyást, mintha mensiznék nem nem volt tojásfehérje. És onnantól mindig fájt a cicim.
Meg néha szurkált a hasam.
Húzzatok bele.:) Minden hónapban 20-30% az esély, hogy összejön.
Szurkolók! Első voltam.
Mióta szültem, minden peteérést észre veszek. Előtte sosem éreztem semmit.
Fáj a derekam, olyan folyásom van, hogy csak na, a cicik érzékenyek és fájnak a petefészkeim is. :(
Sose volt ilyen bajom, most meg nagyon kellemetlen.
Lehet, hogy neked is peteérésed van. Szurkolok nektek nagyon! Mi pont félidőben voltunk együtt és védekeztünk, de nagyon akart jönni a picurkánk, mert terhes lettem. :)
Nekem előtte már egy-két nappal tojásfehérjés folyásom van,az ovulációkor meg nyilallást érzek(elég erős),olykor még össze is rándulok tőle. Nekem a cicifájdogálás majd csak azután következik.
Lehet neked most van ,de még csak a 11-ik napon vagy lehet az is hogy csak még jelez előre és csak pár nap múlva lesz. Addig is mindent bele ;)
Nekem még a menzis fájdalomnál is erősebben fájt az egész alhasam, de főleg jobboldalt - gondolom, amikor ott repedt a tüsző. Sokszor a könnyeim folytak szeretkezés közben.
A tojásfehérjés nyálka pedig barnás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!