Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség, lehet terhes vagyok?!

Segítség, lehet terhes vagyok?!

Figyelt kérdés

18/L szűz.

December 3-án a barátommal éppen pettingeltünk és amikor "rámfeküdt" véletlenül behatolt a hüvelyembe kb 2-4 cm-re, nagyon fájt, nem volt rajta gumi, de azonnal kivette.

December 4-én megjött a menzeszem rendes időben 33. napra.

Azután rá kb. 2 hétre, újra pettingeltünk és amikor elélvezett (lábfejemre) akkor egy kicsi ondó ráfolyt a puncimra, a csiklóra és felé. Azonnal letöröltem és pánikba voltam esve. Nem csináltam tesztet, nem vettem be eseményutánit, gondoltam nem fontos, mert nem a hüvelyembe ment.

Most Január 6-án kellett volna megjönnie de még mindig nem jött meg, már a 35. napnál tartok. Feszes nagyon a mellem, de semmi barnás folyásom nincs, semmi jelt nem érzek ezen kívül, hogy megjöhetne valamelyik pillanatban.

Terhesség jeleit sem érzem, nincs hányingeren, nem fáj semmim.

Szerintetek terhes lehetek? Nagyon félek, hogy nem fog megjönni az elkövetkezendő pár napban. Ha megjönne, tuti nem lehetek terhes?

2012. jan. 7. 14:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis van felfàzva, a ciklusa nincs beallva rendesen, ennyi az egész. Nekem is mindig össze-vissza volt és nagyon kell vigyazni a teherbeeséstõl.Egyszerûen nem lehet kiszamitani, hogy mégis mikor varható.
2012. jan. 7. 20:25
 12/13 A kérdező kommentje:
Egyébként ez a 4. éve, hogy menstruálok, de mindig ilyen össze vissza volt.
2012. jan. 8. 13:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy túl sokat stresszelsz emiatt és meglehet, hogy azért késik. Nem hiszem, hogy terhes lennél. Viszont érdemes lenne utána olvasgatnod a védekezésnek, hogy ne kelljen minden hónapban paráznod, ja és alkalmazni se ártana.
2012. jan. 9. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!