Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 2. baba nem akar összejönni?...

A 2. baba nem akar összejönni? Miért lehet ez? Jár e velem egy cipőben valaki?

Figyelt kérdés
Nekem van egy fiam már, ő 1.-re sikerült, a kis tesóval meg már 1 éve próbálkozunk!Van valami praktikátok esetleg?
2009. máj. 23. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy cipőben járunk.Bár mi még csak 6 hónapja próbálkozunk.Dokim azt mondta 1 év után kell izgulni és menni szakértőhöz.Nem riogatni akarlak.De előtte próbáld ki a billings módszert ez állítólag tuti.Én most próbálom ki.Ja és a sablon szöveg:ne görcsölj rá,mert az is gátolhatja a teherbeesést.Bizti hallottad már.Sok sikert.
2009. máj. 23. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne keseredj el semmi baj, sikerülni fog :) Itt nagyon sokan cickafark és palástfű teát isznak, más kérdéseknél le is írták, hogy mikor és mennyit ittak belőle, és hidd el nagyon sok nőnek tényleg segített. Nagyon szurkolok neked! :)
2009. máj. 23. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nalunk ugyan ez a helyzet volt a lanyom egybol oszejott amasodikra tobb honapot kellet varni de megerte mert most vagyok vele terhes siman oszejott pedig orvosnal is voltam mert elvoltam kenodve,hogy nem akar oszejonni espont akkor jott osze mikor nem is gondoltunk ra!:) ne keseredj el nalatok is oszejon ha az elso sikerult ott a masodik is fog!!! fel a fejjel!!

2009. máj. 23. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Én kapásból tudok 5 olyan barátnőmet, ismerősömet akik ugyanezzel küzdenek. Az egyiknél már 16 éves a nagyfiú és még mindig nem sikerült a kistesó.. :(

a másiknál 7 év korkülönbség van a tesók közt,pedig egyből próbálkoztak.

Nagyon sokan vannak így! Szerencsés az akinél terv szerint jönnek a gyerekek!

Én is szeretnék kistesót de a párom nem, úgyhogy be kell érjem ezzel az 1 angyalkával. Látod, Neked legalább meg van az esélyed h egyszer összejön! Sok sikert!

2009. máj. 23. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!