Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ezen szerintetek segíteni?

Lehet ezen szerintetek segíteni?

Figyelt kérdés
Kérdezem másként.UH-n figyelt petesejt érés-nem szakad ki a petesejt hanem elsorvad.A doki azt mondta hogy orvosi csoda ha teherbe esek:(
2012. jan. 6. 10:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom jól értelmezem-e.

A petesejted érik a tüszőben,de onnan nem szabadul ki????

2012. jan. 6. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Javasolt endokrinológusnál a kivizsgálás, hormonokat megnézi. Én Pco-ra gyanakszom, akkor van az, hogy van peteérés, de nem szabadul ki,hanem elsorvad és ciszta lesz belőle! Nekem ez volt, Merckformint kaptam rá, és most 16 hetes vagyok:) Úgyhogy van segítség, csak nem a nőgyógyásznál, hanem az endokrinológusnál!
2012. jan. 6. 11:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Pontosan.A dokim szerint van elég pete érnek is csak nem jon ki:(
2012. jan. 6. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor vágom.

DE emlékeim szerint van egy hormon ami azért felelős,hogy kilökődjön az érett petesejt,de nem jut szembe...

Neked,hogy állnak a hormonjaid?

2012. jan. 6. 11:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Már nagyon unom hogy minden doki(eddig3)fél ora merev nézés után a pairjaimba csak annyit mond minden okés!!!állitolag rendben a hormonok is.
2012. jan. 7. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!