Nem korai még a terhességi tünet?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 7.dpo-n és reggel óta nagyon fáj a derekam meg a hasam is görcsöl,mintha meg akarna jönni.A melleim is fájnak és érzékenyek.Jövőhét szerda körül nem várom a mensesemet.2012. jan. 5. 17:11
11/13 anonim válasza:
Jó hozzáállás.Így ismeretlenül is szurkolok.:)))
A korai tünetes voltam.Minden jót!
12/13 anonim válasza:
Szerintem lehet,én tudatosan akartam terhes lenni vettem ovulácios tesztet amely meg mutatta a peteérésemet onnan számolva a 6, naptol fájt a mellem derekam és lányok tudom bután hangzik de igy volt takony szagot éresztem mindig(nem voltam megfázva)és terhes voltam van egy egy éves kislányom.Kívánom hogy az legyél,nincs is nagyobb boldogság az anyaságnál:)
13/13 anonim válasza:
Megerősíthetem tényleg vannak korai tünetek de csak akkor veszed észre ha nagyon figyeled magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!