Nem korai még a terhességi tünet?
Ilyen hamar még nincs tünet! Ezek a tünetek azt jelentik, hogy lehet hogy meg fog jönni.
Sajnálom, hogy ilyen őszinte voltam. Remélem nem sokára kismama leszel.
Az első válaszadó vagyok!
Kedves Kérdező! A remény hal meg utoljára. Én is hozzád hasonlóan babát szeretnék. 1 éve próbálkozunk eddig még sikertelenül. Minden hónapban a menstruációm megjötte előtt 2-3 héttel már iszonyatosan elkezd fájni mind két mellem, ahogy közeledik a nap alhasi görcseim vannak, végül meg jön. Én már kétszer szültem .Egyedül az állandó hányinger, rosszullét volt a biztos, hogy terhes vagyok. Ez is a terhességek 6-7 hetében jelentkeztek. Előtte nem emlékszem, hogy lettek volna más tüneteim.
Persze vannak olyan kismamák is akiknél nem jelentkezik a hányinger vagy rosszullét. Náluk a menstruáció teljes kimaradása a biztos jel.
Ha te jövőhét szerda körül várod és ha meg is termékenyült benned a petesejt kb 3-4 hétnél tarthatsz még nem lehet terhességi tünetről beszélni.
Igaz olvasgatom, hogy így ilyen meg olyan tünetekkel jár a beágyazódás stb.. hát őszintén vissza gondolva nekem semmilyen beágyazódási tünetem nem volt. Az első terhességnél az 5.héten volt vizelet vizsgálatom mert kimaradt a menstruáció. Szomorúan tapasztaltam, hogy negatív lett a teszt. A következő héten viszont már pozitív volt.
Én úgy gondolom ( magamból kiindulva), hogy az érzékeinket nagyon befolyásolni tudja a baba iránti vágyunk. De semmiképpen se adjuk fel a remény! Ha ebben a hónapba nem jött össze, akkor sikerülni fog a következőbe !
szia!
nalam ugyan ez van!
nekem jovo penteken kell megjonni de napok ota faj a derekam,szurkal a hasam szinte egesz nap!
fogalmam sincs hogy terhes vagyok e mivel megszakitassal vedekezunk,es nem visszuk tulzasba!:)
de a lenyeg hogy nekem 1 hettel mensi elott max a cicim fajt es 2 nappal a derekam!
persze nem ez az elso "becsuszos" honap,de ilyen meg nem volt hogy ennyivel hamarabb fajon a derekam!hasszurkam meg soha!
volt pisis,puffadasos,hoemelkedeses produkalasom de nega tesztek sorozata es meg is jott 2 het utan!
most semmi ilyen!se cici,se pisi se semmi mas!
aztan ki tudja,vagy megjon vagy nem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!