Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem korai még a terhességi tünet?

Nem korai még a terhességi tünet?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 7.dpo-n és reggel óta nagyon fáj a derekam meg a hasam is görcsöl,mintha meg akarna jönni.A melleim is fájnak és érzékenyek.Jövőhét szerda körül nem várom a mensesemet.
2012. jan. 5. 17:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%

Ilyen hamar még nincs tünet! Ezek a tünetek azt jelentik, hogy lehet hogy meg fog jönni.

Sajnálom, hogy ilyen őszinte voltam. Remélem nem sokára kismama leszel.

2012. jan. 5. 17:23
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az őszinte válaszod! Én nem azt várom el tőletek,hogy azt mondjátok,hogy terhes vagyok,csak fura ez nekem és azért kérdeztem.
2012. jan. 5. 17:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek:) Korán van még de én is pontosan igy vagyok mindig.Ez a szívunk lelkunk vágy a:)babat akarunk:)Nagyon szorítok hogy baba legyen:)
2012. jan. 5. 17:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a tünetek annyira nem koraiak. Ha azt írtad volna, hogy émelyegsz, meg szagokra érzékeny vagy, ilyesmi, na azok tényleg koraiak. De a megjön érzést, kis görcsölést válthat ki a beágyazódás megkezdődése. Én is pont 1 héttel ovu után kezdtem szurkálást érezni. Mondjuk akkor nem gondoltam semmire, nem vettem róla tudomást, de aztán kiderült, hogy terhes vagyok. Persze az is benne van a pakliban, hogy nem amaitt érzed. De drukkolok!
2012. jan. 5. 18:08
 5/13 anonim ***** válasza:
41%

Az első válaszadó vagyok!

Kedves Kérdező! A remény hal meg utoljára. Én is hozzád hasonlóan babát szeretnék. 1 éve próbálkozunk eddig még sikertelenül. Minden hónapban a menstruációm megjötte előtt 2-3 héttel már iszonyatosan elkezd fájni mind két mellem, ahogy közeledik a nap alhasi görcseim vannak, végül meg jön. Én már kétszer szültem .Egyedül az állandó hányinger, rosszullét volt a biztos, hogy terhes vagyok. Ez is a terhességek 6-7 hetében jelentkeztek. Előtte nem emlékszem, hogy lettek volna más tüneteim.

Persze vannak olyan kismamák is akiknél nem jelentkezik a hányinger vagy rosszullét. Náluk a menstruáció teljes kimaradása a biztos jel.

Ha te jövőhét szerda körül várod és ha meg is termékenyült benned a petesejt kb 3-4 hétnél tarthatsz még nem lehet terhességi tünetről beszélni.

Igaz olvasgatom, hogy így ilyen meg olyan tünetekkel jár a beágyazódás stb.. hát őszintén vissza gondolva nekem semmilyen beágyazódási tünetem nem volt. Az első terhességnél az 5.héten volt vizelet vizsgálatom mert kimaradt a menstruáció. Szomorúan tapasztaltam, hogy negatív lett a teszt. A következő héten viszont már pozitív volt.

Én úgy gondolom ( magamból kiindulva), hogy az érzékeinket nagyon befolyásolni tudja a baba iránti vágyunk. De semmiképpen se adjuk fel a remény! Ha ebben a hónapba nem jött össze, akkor sikerülni fog a következőbe !

2012. jan. 5. 18:13
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
Nos akkor én nem tudom, hogy vagyok összerakva, de bizony a megtermékenyüléstől kezdve szinte azonnal iszonyatos szagérzékenység és émelygés gyötört.Még tesztet sem csináltam, mert még nem volt ott az ideje, de már tudtam, hogy terhes vagyok.Minden számításom szerint akárhogy néztem a megtermékenyülés után rögtön tüneteim voltak.Eredménye itt visong mellettem.Hátha te is így "jársz".
2012. jan. 5. 18:16
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok! Októberben volt egy vetélésem 7 hetesen.Első baba lett volna.De közben nézegettem most a naptáramat,ahova az akkori tüneteimet felírtam és meglepődve látom,hogy akkor a 22. napon volt ovum és a 29.napon kezdődött a derékfájás és mensis görcs,pont mint most.De persze,akkor meg sem fordult a fejemben,hogy a terhesség miatt van,azt hittem a vesémmel van valami.A terhességi tesztem a 14.napon lett halvány pozitív,aztán két nap múlva már este is gyönyörű erős pozitív volt.
2012. jan. 5. 18:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nalam ugyan ez van!

nekem jovo penteken kell megjonni de napok ota faj a derekam,szurkal a hasam szinte egesz nap!

fogalmam sincs hogy terhes vagyok e mivel megszakitassal vedekezunk,es nem visszuk tulzasba!:)

de a lenyeg hogy nekem 1 hettel mensi elott max a cicim fajt es 2 nappal a derekam!

persze nem ez az elso "becsuszos" honap,de ilyen meg nem volt hogy ennyivel hamarabb fajon a derekam!hasszurkam meg soha!

volt pisis,puffadasos,hoemelkedeses produkalasom de nega tesztek sorozata es meg is jott 2 het utan!

most semmi ilyen!se cici,se pisi se semmi mas!

aztan ki tudja,vagy megjon vagy nem!:)

2012. jan. 5. 22:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2012. jan. 15. 10:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött.(( De nem adom fel,remélem a következő hónap az én hónapom is lesz.
2012. jan. 16. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!