Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még mindig semmi. Ma kezdett...

Még mindig semmi. Ma kezdett el a mellbimbóm érintésre kicsit érzékeny lenni tehát nem jo érzés ha fogdosom vagy fogdossák. Hétfőn megyek dokihoz de nem birok addig magammal. Miért negák még mindig a tesztek? Járt már igy valaki?

Figyelt kérdés
[link]
2009. máj. 23. 09:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Talán még kevés a Hcg hormonod, várj még pár napot. Tudom, nehéz, megy a drukk!
2009. máj. 23. 09:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat számomra nagyon hasznosak voltak :(
2009. máj. 23. 09:53
 3/13 A kérdező kommentje:
az 52. napon kevés a hcg-m Ez lehetséges?
2009. máj. 23. 09:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát elvileg már rég ki kellett volna mutatnia bármelyik tesztnek ha terhes vagy, viszont hallottunk már olyat hogy nem mutatta. Ritkán de előfordul. A görbéd alapján simán lehet baba. Hétfőn a doki majd megmondja vagy elküld vérvételre abból 100%-ra meg tudják mondani ha uh-n még nem is látszik.
2009. máj. 23. 10:02
 5/13 A kérdező kommentje:
csak már nem birok addig várni
2009. máj. 23. 10:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Szaldj el egy nyitva lévő gyógyszertárba, vegyél olyan tesztet, ami a nap bármely szakában elvégezhető. Sőt vegyél mindjárt kettőt a biztonság kedvéért.
2009. máj. 23. 10:13
 7/13 A kérdező kommentje:
de nincsen pénzem h vegyek már vettem volna
2009. máj. 23. 10:18
 8/13 anonim ***** válasza:
nagyon terhes gyanus a görbéd. ha nincs pénzed és nincs türelmed kivárni a hétfön, menj be a korházba az ügyeletre a nögyogyászatra és mond hogy mi van és tedd hozzá hogy nagyon fáj a hasaad, meg ilyenek, akkor majd megvizsgálnak mert ha panaszod van :9hehe akkor meg kell nekik, és vért is fognak nézni meg talán uh-t.. jobb ötletem nincs..
2009. máj. 23. 10:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Hány napos szokott lenni a ciklusod?
2009. máj. 23. 10:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia! Attól még lehetsz terhes, ha még nem mutatja ki. Én ma teszteltem egy pozitívat, pedig utoljára 04/04-én volt meg, tehát elég későn volt a peteérésem, mert a múlt héten még negatív volt a teszt, és már akkorra rég meg kellett volna jönnie, ma reggel pedig egy hihetetlen meglepetés volt.:O)
2009. máj. 23. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!