Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostybegyt mellett hogy is...

Clostybegyt mellett hogy is van ez?

Figyelt kérdés
honann fogom tudni,hogy van peteérésem és mikor kell együtt lennünk?Ugyanugy lehet lh teszttel?(hőmérózóm is ) Valószínű ezt fogja felírni a dokim.De mivel énis egészségügyben dolgozom esélytelen lenne elmennem ultrahangra.Nem engedné a munkám.
2012. jan. 4. 22:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodtan mérheted a hődet és használhatsz ovu tesztet is.

Sok sikert!! Mielőbbi babásodást.:)

2012. jan. 4. 22:28
 2/13 A kérdező kommentje:
köszönöm és remélem felírják a gyógyszert.
2012. jan. 4. 22:31
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem azt tanácsolta a doki, h a ciklus 7-11 napján kerüljük az együttlétet, és a 12-14-16-18 napokon legyünk együtt, h mindig legyen élő spermium a hüvelyben.

Ugyan uh-on is követte a peteérést, és meg is fogadtuk a tanácsát, és összejött a babánk.

2012. jan. 4. 22:51
 4/13 A kérdező kommentje:
dejo.:) kedves utolsó te hol és kihez jársz dokihoz?
2012. jan. 4. 22:59
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekem a doki UH-val nézte: a 11. napon az érést, majd a 14. napon a repedést. A 11. napon mondta, hogy akkor most hajrá!, a 14-re már ki is repedtek a tüszők (3 érett).

Az első clostys kúrám volt, most vagyok 8+4 napos :). Pár nap múlva megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz. Lekopogom.

2012. jan. 5. 07:16
 6/13 anonim ***** válasza:

Használj ovu tesztet,akkor könnyebb belőni a napokat.

Miért nem mész magánrendelésre,azért nem ártana ilyenkor az ultrahangos vizsgálat!Főleg,hogy megnézze nem képződött e ciszta

2012. jan. 5. 10:24
 7/13 A kérdező kommentje:
Magándokihoz járok.De mivel reggeltől estig melozóm így esélytelen lenne.
2012. jan. 5. 11:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem reggel 7 kor nézte a doki.
2012. jan. 5. 13:27
 9/13 A kérdező kommentje:
Na erre nem is gondoltam:) Jövő pénteken megyek hozzá.Remélem felírja a gyógyszert.
2012. jan. 5. 13:33
 10/13 anonim ***** válasza:

3 vagyok

én még a Schöpf-Merei kórházba jártam, de mire a fiam megszületett a kórházat "lekapcsolták" a rendszerről, a doki pedig a Ceres intézetbe ment. Magánrendelése is van, a 11 kerületben a Bartók Béla úton. A fiam 4 éves múlt.

2012. jan. 5. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!