Clostybegyt mellett hogy is van ez?
Szia!
Nyugodtan mérheted a hődet és használhatsz ovu tesztet is.
Sok sikert!! Mielőbbi babásodást.:)
Nekem azt tanácsolta a doki, h a ciklus 7-11 napján kerüljük az együttlétet, és a 12-14-16-18 napokon legyünk együtt, h mindig legyen élő spermium a hüvelyben.
Ugyan uh-on is követte a peteérést, és meg is fogadtuk a tanácsát, és összejött a babánk.
Nekem a doki UH-val nézte: a 11. napon az érést, majd a 14. napon a repedést. A 11. napon mondta, hogy akkor most hajrá!, a 14-re már ki is repedtek a tüszők (3 érett).
Az első clostys kúrám volt, most vagyok 8+4 napos :). Pár nap múlva megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz. Lekopogom.
Használj ovu tesztet,akkor könnyebb belőni a napokat.
Miért nem mész magánrendelésre,azért nem ártana ilyenkor az ultrahangos vizsgálat!Főleg,hogy megnézze nem képződött e ciszta
3 vagyok
én még a Schöpf-Merei kórházba jártam, de mire a fiam megszületett a kórházat "lekapcsolták" a rendszerről, a doki pedig a Ceres intézetbe ment. Magánrendelése is van, a 11 kerületben a Bartók Béla úton. A fiam 4 éves múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!