Normális, ha clostybegyt tabletta mellett a 12. napon a tüszőm 15mm?
A dokim szerint vasárnap vagy hétfőn van a peteérés, kíváncsi lennék a véleményetekre.
köszi
szia.
Az egy tüsző az elég lenne normális esetben de closty mellett minimum 2 -3 nak kellene lennie és clostyval a 12. napon legalább 20mm tüsződnek kéne lenni úgyhogy sajnos ez elég gyenge de ne csüggedj én is 6 hónapig szedtem a clostyt és nekem sem használt a 12. napon nekem egy 8mm tüszőm volt az szinte semmi abbahagytam a gyogyót hogy ne cisztásodjak be és elkezdtem inni a cickafark meg a palástfű tea keveréket és minden hónapban 4 tüszőm van (3 hónapja iszom orvosi felügyelet mellett) 17 és 25mm nagyságóak nagyon sajnálom de a closty neked sem segít és az a baj hogy ha esetleg megis nő egy két nap alatt akkorára hogy megrepedjen akkor a closty egyik hátránya hogy elvékonyítja a mnyh át és nem tud beágyazódni ehhez a hónaphoz ne sok reményt fűzz de láttunk már csodát és ezt nem rosszból irtam.
Eü. dolgozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!