Amikor nektek késett a mensitek az idegességtől, és lenyugodtatok akkor nektek megjött azonnal? Vagy az a mensi teljesen kimaradt?
Figyelt kérdés
Például ha én ideges vagyok és már három napja késik és megnyugszok akkor azonnal megjön a 4--ik napra :S És amig késiik (ebben az esetben) a mesis görcsök megvannak vagy valami fájdalmak, csak vér nincs?2012. jan. 4. 15:10
21/27 A kérdező kommentje:
23:08 ! Kizárt a terhességed :) nyugodj meg :D
2012. jan. 5. 16:03
22/27 anonim válasza:
szerintem se vagy terhes!!inkább az idegesség miatt nem jön meg!!nyugodj meg!!netti!!
23/27 A kérdező kommentje:
Teszteltem, és negatív lett :))
2012. jan. 7. 06:26
24/27 anonim válasza:
szia!!mizus??hányadik ck vagy??de ha nem történt aktus miért parázol??vagyis kicsi az esélye a terhességnek!!netti!!
25/27 A kérdező kommentje:
Tudom, csak mégis megvolt az esély :S
Nem tudom, hogy mikor fog mmegjönni mert már késik is, 30valahanyadik napon vagyok :S...de a teszt mivel negatív nem izgulok mi lesz, majd max elmegyek nőgyógyászhoz ha késik továbbra is :)
2012. jan. 7. 11:31
26/27 anonim válasza:
lehet tényleg csak az idegesség miatt nem jön meg!!szokott ilyen lenni??te most ugye nem akarsz terhes lenni?miért nem szedsz gyógyszert??nem kioktatni akarlak csak kérdeztem!!mi se nagyon védekeztünk és még se lettem terhes de mi nem sűrűn voltunk együtt meg biztos nem is jókor!!ez nem azt jelenti,hogy nem kell védekezni!
27/27 A kérdező kommentje:
Azér nem védekezünk mert nincs miért :D...én még szűz vgyok és szeretnéék még az maradni, de ha majd eljön az, hogy lefekdjünk egymással természetes, hogy védekezni fogunk :)
És igen nem akarok terhes lenni, de ilyen enm volt még, hogy az idegesség miatt késett, mondjuk ennyire még nem is voltam ideges semmitől sem ://
2012. jan. 7. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!