Amikor nektek késett a mensitek az idegességtől, és lenyugodtatok akkor nektek megjött azonnal? Vagy az a mensi teljesen kimaradt?
Voltál nőgyógyásznál? Egy vizsgálattal sokkal nyugodtabb lennél, hogy mi a rendszertelen menstruációd oka. Lehet, hogy gyógyszert ír fel, amivel szabályossá tehető. Nagyon rossz, ha ezen kell stresszelned és emiatt nem tudod felhőtlenül élvezni az együttléteket a pároddal. Tudod, sok nő visszatekintve - én is - azt mondja, hogy ha tudta volna, hogy ennyire nehéz teherbe esni, akkor nem aggódott volna annyit fiatalabb korában. :-D Pedig nekem 3. hónapra sikerült, mégsem értettük az első sikertelen hónap után, hogy hogy lehet, hogy nem estem teherbe, amikor annyiszor voltunk együtt. De jobb félni mint megijedni, én mindenképpen dokihoz mennék először!
(Nekem szabályos ciklusaim vannak/voltak mindig, de így is volt egy-két alkalommal, hogy késett 5-6 napot, egyik ilyen az érettségi környékén volt. Mindig megjött, sosem maradt el, kivéve amikor terhes lettem.)
De az, hogy ki miylen gyorsan esik teherbe teljesen egyénfüggő, anyukám például azonnal teherbe esett velem az első alkalommal, de van akinek akár évekig is eltart sajnálatos módon ://...remélem tényleg nem vagyok terhes, majd veszek egy tesztet, ha nem jön meg és imádkozok, hogy negatív legyen. Aztán ha már nem jön meg akkor megyek a nőgyógyászhoz vagy még 1 tesztet csinálok....borzasztóan aggódok.
Nektek mi a véleményetek az iylesfajta teherbeesésről? Mennyi lehet ennek az esélye ha a barátom nem mosott kezet(amit nem nagyon hiszek hiszen mindíg én küldöm ki a fürdőbe kezetmosni, mert nagyon óvatos vagyok)
szia kérdező!!mizus veled??
még 17 évesen nem feltétlenül pontos a menszesz!!
utolsó válaszadó:nem hiszem,hogy így terhes lehetnél!!bár az elő váladék is tartalmaz spermát!!netti!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!