Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor nektek késett a mensite...

Amikor nektek késett a mensitek az idegességtől, és lenyugodtatok akkor nektek megjött azonnal? Vagy az a mensi teljesen kimaradt?

Figyelt kérdés
Például ha én ideges vagyok és már három napja késik és megnyugszok akkor azonnal megjön a 4--ik napra :S És amig késiik (ebben az esetben) a mesis görcsök megvannak vagy valami fájdalmak, csak vér nincs?
2012. jan. 4. 15:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
9. vagyok. Szerintem ne parázz, ha rendesen védekeztetek nem lesz baj. Egyébként én is ilyen vagyok, iszonyatosan rettegek tőle, nem tudom miért, pedig tényleg mindig odafigyeltem hogy ne legyen baj. 20l
2012. jan. 4. 17:55
 12/27 anonim ***** válasza:

Voltál nőgyógyásznál? Egy vizsgálattal sokkal nyugodtabb lennél, hogy mi a rendszertelen menstruációd oka. Lehet, hogy gyógyszert ír fel, amivel szabályossá tehető. Nagyon rossz, ha ezen kell stresszelned és emiatt nem tudod felhőtlenül élvezni az együttléteket a pároddal. Tudod, sok nő visszatekintve - én is - azt mondja, hogy ha tudta volna, hogy ennyire nehéz teherbe esni, akkor nem aggódott volna annyit fiatalabb korában. :-D Pedig nekem 3. hónapra sikerült, mégsem értettük az első sikertelen hónap után, hogy hogy lehet, hogy nem estem teherbe, amikor annyiszor voltunk együtt. De jobb félni mint megijedni, én mindenképpen dokihoz mennék először!

(Nekem szabályos ciklusaim vannak/voltak mindig, de így is volt egy-két alkalommal, hogy késett 5-6 napot, egyik ilyen az érettségi környékén volt. Mindig megjött, sosem maradt el, kivéve amikor terhes lettem.)

13/27 anonim ***** válasza:
nem nem éreztem semmit!!de én főleg azért idegesítem fel magam,hogy késik és a teszt negatív!!augusztusban volt,hogy teljesen kimaradt!!de stressz miatt!!de nekem sosem volt rendszeres a menszeszem!!és sosem számolgattam csak 2-3 hónapja meg hőmérőzők is!!
 14/27 A kérdező kommentje:

De az, hogy ki miylen gyorsan esik teherbe teljesen egyénfüggő, anyukám például azonnal teherbe esett velem az első alkalommal, de van akinek akár évekig is eltart sajnálatos módon ://...remélem tényleg nem vagyok terhes, majd veszek egy tesztet, ha nem jön meg és imádkozok, hogy negatív legyen. Aztán ha már nem jön meg akkor megyek a nőgyógyászhoz vagy még 1 tesztet csinálok....borzasztóan aggódok.

Nektek mi a véleményetek az iylesfajta teherbeesésről? Mennyi lehet ennek az esélye ha a barátom nem mosott kezet(amit nem nagyon hiszek hiszen mindíg én küldöm ki a fürdőbe kezetmosni, mert nagyon óvatos vagyok)

2012. jan. 4. 18:03
 15/27 A kérdező kommentje:
És mért van az, hogy tojásfehérjés folyásom volt kb 5-6 napig!!!! és most enyhült kicsit de még bő a fojásom (gyakran is olyan volt)
2012. jan. 4. 18:32
 16/27 anonim ***** válasza:
a folyás a ciklus bármelyik szakaszába előfordul!!én így tudom!!netti
2012. jan. 4. 18:35
 17/27 A kérdező kommentje:
köszi :)...én eddig ugy hallottam h csak ovukor vagy mensi előtt, de ovukor gyakoribb :S
2012. jan. 4. 18:37
 18/27 anonim válasza:
uristen ugyanebben a helyzetben vagyok, csak más dologról van szó, de nekem is azt mondták, hogy nagyon kicsi az esélye a terhességnek... nekem arról van szó, hogy nem védekeztünk, mert nem akartunk semmit eleinte, aztán csak megtörtént, de csak annyi volt, hogy 'simogatott' és egy pici időre egy picit be is tette.....de még szűz voltam/vagyok... és nem ment el, nem is csináltuk sokáig....pár másodpercig csak, de az előváladéktól nagyon félek... :// és nekem január 17-18 körül kell megjönnie,rettegek, h nem fog... 2007 óta mensizek, 1x maradt ki azóta... de az a baj, h én is nagyon félős vagyok:(( 17/L
2012. jan. 4. 23:08
 19/27 anonim ***** válasza:

szia kérdező!!mizus veled??

még 17 évesen nem feltétlenül pontos a menszesz!!

utolsó válaszadó:nem hiszem,hogy így terhes lehetnél!!bár az elő váladék is tartalmaz spermát!!netti!!

2012. jan. 5. 07:43
 20/27 A kérdező kommentje:
Semmi ://..még nem jött meg csak ici-picit görcsölget a hasam, a tojásfehérjés fojásom elmúlt, márcsak rendes folyásom van ami mst fehér....nem tudom mire vélni, hogy mér maradt ki, és most mért görcsöl/szúrkál a hasam nagyon kicsit..lehet h beképzelem a szurkákat/görcsöket?
2012. jan. 5. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!