Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mar nagyon szertnenk a paromma...

Rena0102 kérdése:

Mar nagyon szertnenk a parommal babat, de 4honapja semmi.8-an nem kellenemegjonnie, viszont furan erzem magam. Mitol lehet?

Figyelt kérdés
A 25. napon vagyok ciklusilag, es kb.4 napja erzem hogy szurkal a mehem, csak par pillanatig, ma elkezdett fajni a fejem is, es szinte hanyingerem volt tole. tapasztaltam egy nagyon keves suru kremes folyast reggel, azota nem.a hom tegnap este 37fok volt.a melleim par napja fajtak nagyon a melleim, ami azota elmult, viszon a mellbimboim viszketnek es erzekenyek!ez lehet baba?parommal kb peteereskor(dec.16) voltunk 1utt, es azota is folyamatosan.
2012. jan. 4. 14:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Ma reggel csinaltam terhessegi tesztet, amin ugyan halvany a csik, de de mindenfele hunyorgatas nelkul lathato!!!:)baba van a dologban:)parom nevnapja holnap lesz, es meglepem vele, alig birom kivarni, mar most szetkurtolnem a boldogsagom okat!!Nagyon szepen koszonom a komikat, nektek is minden jot kivanok, sok pusza!!!:)
2012. jan. 6. 10:53
 12/14 anonim ***** válasza:
szia!!gratulálok!!sok boldogságot a babához!!üdv.netti!!
2012. jan. 6. 10:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok :)
2012. jan. 6. 11:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek!!Nektek is sok szerencset kivanok mindenhez!!:)
2012. jan. 6. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!