Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap megyek rákszűrésre és...

Holnap megyek rákszűrésre és kivizsgálásra a nőgyógyászomhoz, mert babát szertnénk és nem jön össze. Ma együtt lehetek még a férjemmel, vagy az aktus módosíthatja a rákszűrés eredményét?

Figyelt kérdés
Hallottam erről valahol, azért kérdezem, hogy ti mit tudtok?
2010. ápr. 12. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az orgazmus nem gond, a rákszűréshez nincs ilyen feltétel, az egyéb vizsgálatokat nem ismerem,szerintem használjatok óvszert.
2010. ápr. 12. 15:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a nőgyógyász előtt nem szoktam együtt lenni a párommal, mert nem akarok "spermiumokkal telve" odamenni. :)

De ha nem bírjátok ki akkor csatlakozom az előttem szólóhoz és ajánlom az óvszert. (ez eddig nekem eszembe se jutott:) )

2010. ápr. 12. 16:24
 3/10 A kérdező kommentje:

köszi

Azért fontos az együttlét, mert valószínűleg most van az ovulációm, és minden lehetséges alkalmat ki szeretnénk használni.

Látja az orvos a spermiumokat, ha holnap délután megyek hozzá és ma este leszek együtt a párommal?

2010. ápr. 12. 16:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor próbáljátok meg, hátha épp most jön össze... :o)

Szerintem meg is mondhatod neki, hogy tegnap együtt voltatok, és akkor tiszta sor...

Csak akkor lehet, hogy bizonyos vizsgálatokat nem fog elvégezni (?), amivel veszélyeztethetné a lehetséges babát, nem? (De ezt nem tudom, csak gondolom, nem értek hozzá ennyire!!)

Nálam változó, van hogy aktus után "kifolyik" minden, és van, hogy másnap reggel/délelőtt még távozik "ez-az". Viszont lehet, hogy odabent még marad valamennyi. Hiszen a hüvelyváladék épp ovuláció környékén nagyon hasonló lehet...

első

2010. ápr. 12. 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem délutánra távozik a java, tehát hajrá!

Második

2010. ápr. 12. 17:24
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi, aranyosak vagytok
2010. ápr. 12. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
hát én vizsgálat előtti napon biztos nem lennék együtt a párommal,mivel az tök gáz h benned van még a cucc,ő meg ott túrkál.meg hát a rákszűréshez azért kenetet vesz le,ami neked keveredve lenne a spermával.szerintem nem gond ha kihagyjátok a mai napot.majd holnap gyorsan bepótoljátok amint hazaérsz a dokitól.
2010. ápr. 12. 18:02
 8/10 A kérdező kommentje:

köszi

a ma esti összebújást kihagytuk.

2010. ápr. 13. 09:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg teljesen nyugodtan lehettek együtt. Aktus után 1 órával megtörténik a megtermékenyülés.Tehát ha összejön még éjszaka. Ha holnap "kimosod" magad semmit észre se fog venni.
2010. ápr. 13. 10:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Annyira nem tudja kimosni, hogy a doki ne lássa. Csatlakozom a többiekhez, én sem lennék együtt a párommal rákszûrés elôtt. Persze az megint más, ha cikluskövetés van és meg van határozva, mikor kell együtt lenni.
2010. ápr. 16. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!