Holnap megyek rákszűrésre és kivizsgálásra a nőgyógyászomhoz, mert babát szertnénk és nem jön össze. Ma együtt lehetek még a férjemmel, vagy az aktus módosíthatja a rákszűrés eredményét?
Én a nőgyógyász előtt nem szoktam együtt lenni a párommal, mert nem akarok "spermiumokkal telve" odamenni. :)
De ha nem bírjátok ki akkor csatlakozom az előttem szólóhoz és ajánlom az óvszert. (ez eddig nekem eszembe se jutott:) )
köszi
Azért fontos az együttlét, mert valószínűleg most van az ovulációm, és minden lehetséges alkalmat ki szeretnénk használni.
Látja az orvos a spermiumokat, ha holnap délután megyek hozzá és ma este leszek együtt a párommal?
Akkor próbáljátok meg, hátha épp most jön össze... :o)
Szerintem meg is mondhatod neki, hogy tegnap együtt voltatok, és akkor tiszta sor...
Csak akkor lehet, hogy bizonyos vizsgálatokat nem fog elvégezni (?), amivel veszélyeztethetné a lehetséges babát, nem? (De ezt nem tudom, csak gondolom, nem értek hozzá ennyire!!)
Nálam változó, van hogy aktus után "kifolyik" minden, és van, hogy másnap reggel/délelőtt még távozik "ez-az". Viszont lehet, hogy odabent még marad valamennyi. Hiszen a hüvelyváladék épp ovuláció környékén nagyon hasonló lehet...
első
Szerintem délutánra távozik a java, tehát hajrá!
Második
köszi
a ma esti összebújást kihagytuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!