Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ebből lehet még baba?

Szerintetek ebből lehet még baba?

Figyelt kérdés

[link]

Ma teszteltem délelőtt 11 -kor(nem első pisi) és negatív lett,mára számoltam a menszit ,mert 14 ,15 napos szokott lenni a liteális szakaszom,és itt a 13 14 nap volt az ovum.Szerintetek teszteljek majd pár nap múlva?? volt így valaki, hogy nega teszt után potit tesztelt ?

2012. jan. 4. 12:57
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni hogy amikor,le esett a hőm 36.3 -ra azóta megjön érzésem van..hát nem tudom bizakodom
2012. jan. 4. 13:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 21-re tenném a peteérést, ahol pedig hirtelen leesett, az lehet a beágyazódás, olyankor zuhan a hő, és aztán újra felmegy, ahogy a te esetedben is!

Milyen tesztet csináltál? Szerintem még 2 napot várj, és reggeli elsőből tesztelj, Gravi HCG, Gábriel, Clearblue! Ezek nagyon jók:) Drukkolok

2012. jan. 4. 13:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Mármind a menszitöl a 13,14-ik nap bocsi:)igen az 21-e:)
2012. jan. 4. 13:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen hát még reménykedem:)A teszt amit csináltam Maria Romed a neve:)még ezt sose próbáltam.
2012. jan. 4. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem is várj pár napot, mert még van esélye. én medilabos tesztet vettem amiben 2 db van igy egyből kizártam az egyik rossz címűt. nekem a peteérés után 17 nap után mutatta ki először.
2012. jan. 5. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!