Lehet ebből baba?

Figyelt kérdés
32 naposak a ciklusaim,szerdán voltam UH-on,a doki egy 16 mm-es petesejtet látott a bal petefészkemben.Ez a ciklusom 15. napja volt.Az ovu tesztem is pozitív volt akkor,már 2. napja.A kérdésem:nem kicsi?Mindenhol úgy olvastam,hogy 20 mm-es az,ami domináns.Esetleg ez még "beérhetett"?A doki nem mondott negatív dolgot,annyit csak,hogy még nem domináns.
2011. dec. 19. 22:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Meg beerhet, de nem feltetlenul csak dominans petesejt termekenyulhet meg, csak annak a legnagyobb a valoszinusege. 32 napos ciklusnal 17-19. nap kozott van peteeres, szoval ha eleg aktivak voltatok a hetvegen, akkor megvan az esely.
2011. dec. 19. 23:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,és a biztató szavakat is.Szombaton csaptunk egy "szerelmezős" estét-előtte meg csütörtökön-sajnos ma üzleti úton voltunk,és hulla fáradt a férjem(én próbálkoztam nála,de kicsit elutasító volt,így úgy döntöttem,nem erőszakosodok,mert az Ő esetében az balul szokott elsülni).Akkor majd holnap...hátha...
2011. dec. 19. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!