Hány napig szokott tartani az ovuláció? Ebből lehet baba?
Figyelt kérdés
27 napos ciklusom van, péntek óta pozitív az ovu teszt.
Még ma is csak kicsit gyengébb mint tegnap. Csütörtök óta együtt vagyunk a tegnapi nap kivételével, meg ma is leszünk. Talán holnap lesz a negatív nap?
2011. dec. 4. 14:37
1/8 anonim válasza:
Én úgy tudom csak az számít pozitívnak ami teljesen egyforma erősségű csík.Legalább is a dobozon ez áll.Nekem sem volt csak 1 csíkom az ovu napján,de jóval halványabb lett,mint előző nap és a tüneteket is aznap tapasztaltam.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet már ma volt, vagy van. Végülis ma van a 14. nap, szurkál a hasam, akkor pont tegnap kellett volna igazán együtt lennünk. Vagy még ma is jó lesz? Csak tegnap volt nagyon erős a csík, előtte se meg ma se volt erős, de azért halványnak se lehetett mondani.
2011. dec. 4. 14:58
3/8 anonim válasza:
Ha tegnap volt nagyon erős és ma gyengébb akkor szerintem ma lehet(ett) az ovuláció,mert ez az első - nap.Az nem baj,ha tegnap nem voltatok együtt (mert előtte voltatok) és még a mai nap is jó lehet.Az én dokim szerint 2naponta kell,mert az az ideális a katonáknak...
4/8 anonim válasza:
előző vagyok.
ja és nekem is 14.napon szokott lenni 27-28napos ciklusoknál.
5/8 anonim válasza:
Ez esetben szerintem is ma van/volt ovulációd. Nem baj, hogy tegnap nem voltatok együtt, a tegnapi előtti is teljesen jó. Sok sikert!
6/8 A kérdező kommentje:
majd meglátjuk, köszi a válaszokat
2011. dec. 4. 20:56
7/8 A kérdező kommentje:
Még ma is ugyanolyan halvány az ovu teszten a csík mint tegnap, akkor most mikor volt vagy lesz az ovulációm. Ez már a 4 nap hogy pozitív. Tegnap voltunk együtt ma is legyünk?
2011. dec. 5. 14:27
8/8 anonim válasza:
Ha halvány a csík, akkor az negatív! Az ovuteszt nem olyan mint a terhességi teszt, hogy a halvány csík is pozitívat jelöl. Az csak akkor pozitív, ha a 2 csík szinte egyforma. Ha már elkezdett halványodni a második csík a korábbi napokhoz képest, akkor az már negatív, és valószínüleg megvolt az ovu. És amúgy is azt délután 5-6 körül érdemes csinálni, mert akkor adja a legmegbízhatóbb eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!