Ozsi987 kérdése:
Baba, vagy elrontottam a gyomrom?
Figyelt kérdés
8 hónapja próbálkozunk, lehet ezért képzelgek. dec 14 jött meg és mint mindig kiszámolva a középidőt próbálkoztunk. A múlt héten fájt egy kicsit a hasam és a derekam, de tegnap óta borzasztó. Szeretkezni akartunk, de nekem nagyon fájt. Azóta a hátam is és a hasam is, ott alul. Baba, vagy csak valamivel elrontottam? Akinek vannak tapasztalatai, azt kérem, hogy segítsen!2012. jan. 4. 10:14
21/29 A kérdező kommentje:
még mindig fájdogál az alhasam, mint ha meg akarna jönni, de máskor is volt már ilyen mensi előtti héten. A gyomrom is forgolódik. De ez tünetnek még túl korai lenne???!! Egy hete volt az ovum. Úgy csinálnék egy tesztet, de félek nagyon a csalódástól.
2012. jan. 5. 10:26
22/29 anonim válasza:
Igen, korai lenne tünetnek. Ha 1 hete volt az ovud, és történt megtermékenyülés, kb. csak most kezdődik a beágyazódás. Tesztelni még felesleges, majd egy hét múlva.
23/29 A kérdező kommentje:
Valakinek teszt? Holnapra nemvĂĄrom. Tegnap volt egy -tesztem. :-(
2012. jan. 10. 16:05
24/29 anonim válasza:
Mi újság?Nekem sokáig negatív volt a teszt,pedig terhes voltam:)E.
25/29 A kérdező kommentje:
Szerdára nem vártam. Még most sincs semmi. Hétfőtől szurkál a hasam, mint amikor megfog... de semmi. Hétfőn, szerdán, csütörtökön is negatív lett a teszt. Folyásom is van, mint mikor megjön. Most is szurkál hol az egyik oldalt, hol a másikon. Szerintem tuti megjön. A múlt hóba is késett 2 napot. Most is ez lehet...
2012. jan. 13. 15:33
26/29 A kérdező kommentje:
Jahh és közben a mellem is csak most dagadt meg. Lehet a késétől.
2012. jan. 13. 15:37
27/29 A kérdező kommentje:
Valakinek Valami hasonló?????
Légyszi!!!
2012. jan. 13. 16:27
28/29 anonim válasza:
Szia! Mi újság? Megjött azóta, vagy esetleg baba?
29/29 A kérdező kommentje:
6 nap késés után, éjjel fél 3kor megjött. :,(
Miért?
Annyira szeretnénk mind a ketten!!!!
2012. jan. 19. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!