Baba, vagy elrontottam a gyomrom?
Múlt hó-ba késett 2 napot. Azt hittem, de megjött :(
Van aki úgy jön ide, hogy ugye nem terhes, mi meg azon törjük magunkat, és várjuk, hogy hátha most nem jön meg...
Sziasztok!
Én is szintén 11-ére nem várom (jövő szerda), csak nekem december 16-án kezdődött az utolsó vérzésem és 26 napos ciklusaim vannak. Hónapok óta próbálkozunk, de most az ovuláció előtt és napján és utána is voltunk együtt, szóval reményteljes a hónap.
Amit én érzek:
egy héttel az ovuláció után volt barnás folyásom (csak bugyin pár csepp), majd semmi. Aztán tegnap görcs az alhasamban (a méhemben és nem a petefészkemben), és a hátam fájt, de csípőcsontnál és alatta. Ma reggel szerelmeskedtünk és orgazmus után az egész méhem fájt. :-(
Nem keresek tüneteket, de ezek erős fizikai fájdalmak, barna folyásom pedig soha életemben nem volt.
Szóval, vagy ugyanazt ettük és elrontottuk a gyomrunkat vagy valami más történik, de remélem azt majd pozitív teszt mutatja!
16-os vagyok..., ami nekem ma segített, az az alvás. Tudom, könnyű annak, aki még szabadságon van és megteheti, de egyszerűen egész nap leragad a szemem. Feszül a mellem és elég gyakran megszédülök. Kedves Kérdező, ha van rá módod, pihenj nagyon sokat és próbálj meg magne b6-ot szedni, az állítólag segít a görcsökön.
Nagyon-nagyon szorítok, hogy pozitív teszted legyen és az okozza a mostani tüneteidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!