Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba, vagy elrontottam a gyomrom?

Ozsi987 kérdése:

Baba, vagy elrontottam a gyomrom?

Figyelt kérdés
8 hónapja próbálkozunk, lehet ezért képzelgek. dec 14 jött meg és mint mindig kiszámolva a középidőt próbálkoztunk. A múlt héten fájt egy kicsit a hasam és a derekam, de tegnap óta borzasztó. Szeretkezni akartunk, de nekem nagyon fájt. Azóta a hátam is és a hasam is, ott alul. Baba, vagy csak valamivel elrontottam? Akinek vannak tapasztalatai, azt kérem, hogy segítsen!
2012. jan. 4. 10:14
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Múlt hó-ba késett 2 napot. Azt hittem, de megjött :(

Van aki úgy jön ide, hogy ugye nem terhes, mi meg azon törjük magunkat, és várjuk, hogy hátha most nem jön meg...

2012. jan. 4. 11:03
 12/29 A kérdező kommentje:
én is szorítok!!!
2012. jan. 4. 11:03
 13/29 anonim ***** válasza:
Huh, az is nagyon rossz ha már késik is, és reméled... :( Lehet az a baj, hogy rágörcsölünk a dologra... De, hogy ne görcsöljön már rá az ember, ha minden percben ezen jár az agyunk.
2012. jan. 4. 11:09
 14/29 A kérdező kommentje:
a párom hetente 5ször mondja, hogy ő nem tud gyereket csinálni!!! Most volt az eljegyzésünk és mindenki azzal jön, hogy mikor jön már a baba? nem volt könnyű jópofát vágni hozzá!!!
2012. jan. 4. 11:12
 15/29 anonim ***** válasza:
:( nagyon sajnálom. Szorítok Nektek!!!
2012. jan. 4. 11:17
 16/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is szintén 11-ére nem várom (jövő szerda), csak nekem december 16-án kezdődött az utolsó vérzésem és 26 napos ciklusaim vannak. Hónapok óta próbálkozunk, de most az ovuláció előtt és napján és utána is voltunk együtt, szóval reményteljes a hónap.

Amit én érzek:

egy héttel az ovuláció után volt barnás folyásom (csak bugyin pár csepp), majd semmi. Aztán tegnap görcs az alhasamban (a méhemben és nem a petefészkemben), és a hátam fájt, de csípőcsontnál és alatta. Ma reggel szerelmeskedtünk és orgazmus után az egész méhem fájt. :-(

Nem keresek tüneteket, de ezek erős fizikai fájdalmak, barna folyásom pedig soha életemben nem volt.

Szóval, vagy ugyanazt ettük és elrontottuk a gyomrunkat vagy valami más történik, de remélem azt majd pozitív teszt mutatja!

2012. jan. 4. 11:41
 17/29 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem gyomorrontás. Akkor a gyomrod fájna, ami jóval magasabban van, és nem alul, plussz jelentkezne hasmenés, vagy ilyesmi. Viszont én terhességi tünetnek is korainak tartom. Ha még csak most kezdődne, akkor még ok, de azt írtad, hogy már múlt héten is érezted, holott elvben még csak múlt hét közepe táján lehetett az ovulációd, és ovu után azért 1 hét kell, hogy megkezdődjön a beágyazódás, és esetleg az okozzon ilyen tüneteket. Múlt héten csak 1-2 napig fájt, vagy azóta is folyamatban, és csak tegnap erősödött fel? Mert az sem mindegy. És szerintem az sem egészen normális, hogy fáj a szeretkezés. Mit érzel akkor, hogy fáj? Mert ez lehet esetleg gyulladás is.
2012. jan. 4. 13:14
 18/29 anonim ***** válasza:
A 16-os válaszoló tünete viszont nagyon bíztató! Drukkolok neki is!
2012. jan. 4. 13:15
 19/29 anonim ***** válasza:

16-os vagyok..., ami nekem ma segített, az az alvás. Tudom, könnyű annak, aki még szabadságon van és megteheti, de egyszerűen egész nap leragad a szemem. Feszül a mellem és elég gyakran megszédülök. Kedves Kérdező, ha van rá módod, pihenj nagyon sokat és próbálj meg magne b6-ot szedni, az állítólag segít a görcsökön.

Nagyon-nagyon szorítok, hogy pozitív teszted legyen és az okozza a mostani tüneteidet!

2012. jan. 4. 14:26
 20/29 A kérdező kommentje:
Ma egĂŠsz mĂĄr gyenge volt a gyomrom. Ezekszerint mĂŠgis csak gyomorrontĂĄs. :-( mĂŠg tĂşl korĂĄn lett volna a tĂźnetekez, Ovu utĂĄn 1hĂŠttel.... SajnĂĄlom!
2012. jan. 4. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!