Terhes lehetek ettől?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Természetesen,még nem akarunk babát. Tudom,felelőtlenség,de néha óvszer nélkül szeretkezünk a barátommal. Fogamzásgátlót nem akarok szedni,más fogamzásgátlási módszert az óvszeren,és a megszakításos védekezésen kívül nem akarok. Tehát semmi hab,vagy gél,vagy spirál,vagy ilyesmi. Dec.20.-án jött meg,már rég elmúlt,ma viszont kicsit véreztem. Tényleg csak kicsit. Nem élvezett belém a barátom egyszer sem. És nem szokott olyan sokáig bennem lenni óvszer nélkül. Persze,tudom,előváladék bármikor távozhat,és tartalmazhat spermát. De lehetséges,hogy terhes vagyok? :S Kérlek,segítsetek!2012. jan. 3. 21:35
21/26 A kérdező kommentje:
és lehet*
2012. jan. 4. 21:16
22/26 anonim válasza:
Ha annyira nem akarsz kisbabát, akkor talán védekezz RENDESEN és utána nem kell attól félned, hogy mi lesz. Miért olyan nehéz dolog ez?
23/26 anonim válasza:
Én "pont a menzesz után" lettem terhes ikrekkel.
24/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom,az érzés miatt. Olyankor sokkal másabb,mert akkor teljesen őt érzem,nem pedig valami más anyagot. Fogamzásgátlót nem szeretnék szedni. Persze,tudom,mindig teherbe lehet esni,sőt spontán peteérés is lehet,akár egy orgazmustól. Mindenesetre az összes korombeli barátom megszakításos módszerrel védekezik,sőt néha még bele is élveznek. Ez nem jó,tudjuk jól. Csak remélem,attól nem lesz baj,hogy bennem volt,és nem is ment belém semmi,meg nevetséges is lenne,de tényleg.Más attól sem,hogy teleélvezik,én meg már ettől....?
2012. jan. 10. 20:56
25/26 anonim válasza:
Már írtam korábban is. 14-15 körül csinálj egy tesztet, hátha okosabb leszel.
Ha nem akarsz gumit, mert olyan jó érzés a párod, és gyógyszert sem, próbáld ki a nuvaringet, hátha bejön.
Valamit mindenképpen kell, mert egyszer pórul jársz te is és a barátaid is.
Szomorúan olvasom, hogy tényleg milyen sok fiatal orosz rulettezik! A megszakítás nem védekezés! És igen, van aki nem esik teherbe, ha bele élveznek, van aki meg már az örömkönnyektől is terhes lesz.
26/26 anonim válasza:
16. válaszoló vagyok.Itt eléggé le lettem szavazva a védekezési módszerem miatt,de közben eszembe jutott,hogy azért védekeztünk így,mert amikor 10évvel ezelőtt összejöttem a férjemmel akkor óvszert használtunk max 5 alkalommal,mert kétszer is bent maradt a hüvelyemben a gumi.Szerencsére szedtem fogamzásgátlót is akkor,mert tiszta ideg lettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!