Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek ettől?

Terhes lehetek ettől?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Természetesen,még nem akarunk babát. Tudom,felelőtlenség,de néha óvszer nélkül szeretkezünk a barátommal. Fogamzásgátlót nem akarok szedni,más fogamzásgátlási módszert az óvszeren,és a megszakításos védekezésen kívül nem akarok. Tehát semmi hab,vagy gél,vagy spirál,vagy ilyesmi. Dec.20.-án jött meg,már rég elmúlt,ma viszont kicsit véreztem. Tényleg csak kicsit. Nem élvezett belém a barátom egyszer sem. És nem szokott olyan sokáig bennem lenni óvszer nélkül. Persze,tudom,előváladék bármikor távozhat,és tartalmazhat spermát. De lehetséges,hogy terhes vagyok? :S Kérlek,segítsetek!
2012. jan. 3. 21:35
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
36%
A napokban voltak a termékeny napjaid! Igen lehetséges! A vérzés nem tudom mi miatt lehetett!
2012. jan. 3. 21:38
 2/26 anonim ***** válasza:
43%
szerintem lehetséges,ha nem védkeztek mindegy h mennyi az a kis idő....bár nincs más okod arra h mitől véreztél?
2012. jan. 3. 21:39
 3/26 A kérdező kommentje:
De nem is élvezett belém.:( Nem igaz,hogy ennyitől összejönne.:(
 4/26 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem akár lehetett ez beágyazódásos vérzés is.

Ha vársz 1 hetet és akkor tesztelsz, akkor már valószínűleg kimutatná a terhességet.

5/26 A kérdező kommentje:
:'( Nem lehet igaz.:'(
2012. jan. 3. 21:40
 6/26 anonim ***** válasza:
78%
Segíteni utólag már nem tudunk. Ha nem akarsz babát akkor védekezz. A megszakítás nem védekezés hanem hazárd játék, sokáig szerencséd lehet, aztán egyszer majd nem lesz.
2012. jan. 3. 21:40
 7/26 A kérdező kommentje:
Tök igazad van. Csak reménykedem,hogy nem lesz baj. A beágyazódás elvileg 10 napig tart,nem? Mert akkor pont nem is szexeltünk,szóval az nem lehetett.
2012. jan. 3. 21:42
 8/26 anonim ***** válasza:
A menstruáció után van a peteérés, ovuláció időszaka, ha akkor megtermékenyülsz, utána a hím ivarsejt egyesül a petesejttel, majd elindul a méhbe! Ez a 7-10 nap!
2012. jan. 3. 21:44
 9/26 anonim ***** válasza:
68%

Egyrészt egy nö a ciklus MINDEN napján tehetbe eshet, még a menzesz alatt is.

Másrészt a megszakitás NEM védekezés, mellette nagyon sokan esnek teherbe.

Harmadszor - mint te is irtad - nem kell feltétlen benned elérveznie, ha csak "bepróbálja" kicsit, az is elég egy terhességhez.

2012. jan. 3. 21:49
 10/26 anonim ***** válasza:
49%

A vérzés nem tudom mitől lehetett, de még tényleg korai, hogy terhességről beszéljünk. Viszont a megszakítás tényleg nem védekezés, válassz normális védekezést, ha nem akarsz teherbe esni! Az úgy nem működik, hogy sem ezt, sem azt nem akarok használni, de gyereket sem akarok. Van egy fontossági sorrend, amit szem előtt kell tartanod. Ha nem akarsz teherbe esni, akkor meg kell találnod a megfelelő módszert, hogy megakadályozd. Ha azt nem akarod, akkor viszont benne lesz a pakliban, hogy becsúszik a gyerek. Szóval döntsd el, hogy mi a fontosabb.

Szóval tekintve, hogy 20-án megjött rendesen, és ma még csak január 3-a van, egyenlőre nem vagy terhes, de semmi garancia nincs arra, hogy nem is leszel az a későbbiekben sem.

2012. jan. 3. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!