Terhes lehetek ettől?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Természetesen,még nem akarunk babát. Tudom,felelőtlenség,de néha óvszer nélkül szeretkezünk a barátommal. Fogamzásgátlót nem akarok szedni,más fogamzásgátlási módszert az óvszeren,és a megszakításos védekezésen kívül nem akarok. Tehát semmi hab,vagy gél,vagy spirál,vagy ilyesmi. Dec.20.-án jött meg,már rég elmúlt,ma viszont kicsit véreztem. Tényleg csak kicsit. Nem élvezett belém a barátom egyszer sem. És nem szokott olyan sokáig bennem lenni óvszer nélkül. Persze,tudom,előváladék bármikor távozhat,és tartalmazhat spermát. De lehetséges,hogy terhes vagyok? :S Kérlek,segítsetek!2012. jan. 3. 21:35
11/26 anonim válasza:
jajj nehozzátok már rá a szivbajt:)tesztelj kedves és akkor megtudod hogy az vagy e vagy nem..:)
12/26 anonim válasza:
Hova teszteljen most? Mégha esetleg extra korán volt pé-se, és a mai vérzés esetleg beágyazódástól van, még akkor sem mutatná ki a teszt! 28 napos ciklusnál pont ma jár középidőben.
13/26 anonim válasza:
de lehet az elovaladektol teherbe esni itt vagyok ra pelda ,28 hetes terhesen meg se gondoltam volna hogy az avgyok mentem egy sima rutin vizsgal;atra a nodokihoz megvizsgalt es kuldott terhesegi tesztre ami pozitiv lett azt se tudtam sirjak vagy nevessek mondom ez lehetetlen de igenis lehetseges:)
14/26 anonim válasza:
ja es megszakitasos modszerrel vedekeztunk
15/26 anonim válasza:
Jaj, ne paráztassátok már!
Tényleg gáz, amit csinálnak, de ettől függetlenül nem kell ráhozni a frász.
Ha dec. 20-án jött meg, és mondjuk átlag 30 naposak a ciklusaid, akkor kb 4-5 körül lesz ovud.
Mikor voltatok együtt utoljára ezzel a remek módszerrel 20-a óta?
Ha esetleg ez idő alatt lettél terhes, akkor úgy kb 15-e körül tesztelj, addig felesleges lenne.
16/26 anonim válasza:
Én is megnéztem az ovulációs naptárat.28 napos ciklusnál pont 3-ra esik az ovud.Szülés előtt én is vérezgettem amikor ovulációm volt.1 évig megszakítással,számolással és hüvelyöblítéssel védekeztünk,de mi szerettünk volna babát csak még felkészülésben voltunk.Tehát nem lett volna gond ha összejön.
17/26 anonim válasza:
lehet hogy felfázás vagy ciszta vagy egyébb egészségügyi probléma miatt lett ennyire csekéj a vérzés....
jobb esetben(vagy rosszabb) kinek meglátása szerint.
ha pár napon belül nem jön meg akkor teszt, ha az negativ doki
18/26 anonim válasza:
Joys84! Valamit félreolvastál. Megjött a menszesze a kérdezőnek! Csak tegnap (pont középidő tájt) kicsit vérzett.
19/26 A kérdező kommentje:
Na,utoljára pont 3.-án voltunk együtt. De akkor óvszer volt,szóval akkor nem lehetett gond. 23.-án,és 27.-én voltunk még együtt,de 27.-e pont mestr.után volt,szóval az kilőve,legalábbis remélem,23.-án pedig ha egy másodpercig,ha bennem volt,jó tudom,menstruáltam,nem kéne koton nélkül,de 1 másodperc,ha volt. Ezek után Mit mondtok? Jaaj..félek.:S
2012. jan. 4. 21:14
20/26 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg nagyon keveset véreztem. Nem is igazán pirosan,inkább barnásan. Épp csak kicsit. Éehet,hogy tényleg felfázás? Huh,Adná Isten....
2012. jan. 4. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!