Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek ettől?

Terhes lehetek ettől?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Természetesen,még nem akarunk babát. Tudom,felelőtlenség,de néha óvszer nélkül szeretkezünk a barátommal. Fogamzásgátlót nem akarok szedni,más fogamzásgátlási módszert az óvszeren,és a megszakításos védekezésen kívül nem akarok. Tehát semmi hab,vagy gél,vagy spirál,vagy ilyesmi. Dec.20.-án jött meg,már rég elmúlt,ma viszont kicsit véreztem. Tényleg csak kicsit. Nem élvezett belém a barátom egyszer sem. És nem szokott olyan sokáig bennem lenni óvszer nélkül. Persze,tudom,előváladék bármikor távozhat,és tartalmazhat spermát. De lehetséges,hogy terhes vagyok? :S Kérlek,segítsetek!
2012. jan. 3. 21:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
28%
jajj nehozzátok már rá a szivbajt:)tesztelj kedves és akkor megtudod hogy az vagy e vagy nem..:)
2012. jan. 3. 21:58
 12/26 anonim ***** válasza:
49%
Hova teszteljen most? Mégha esetleg extra korán volt pé-se, és a mai vérzés esetleg beágyazódástól van, még akkor sem mutatná ki a teszt! 28 napos ciklusnál pont ma jár középidőben.
2012. jan. 3. 22:06
 13/26 anonim ***** válasza:
de lehet az elovaladektol teherbe esni itt vagyok ra pelda ,28 hetes terhesen meg se gondoltam volna hogy az avgyok mentem egy sima rutin vizsgal;atra a nodokihoz megvizsgalt es kuldott terhesegi tesztre ami pozitiv lett azt se tudtam sirjak vagy nevessek mondom ez lehetetlen de igenis lehetseges:)
2012. jan. 3. 22:08
 14/26 anonim ***** válasza:
ja es megszakitasos modszerrel vedekeztunk
2012. jan. 3. 22:11
 15/26 anonim ***** válasza:
59%

Jaj, ne paráztassátok már!

Tényleg gáz, amit csinálnak, de ettől függetlenül nem kell ráhozni a frász.

Ha dec. 20-án jött meg, és mondjuk átlag 30 naposak a ciklusaid, akkor kb 4-5 körül lesz ovud.

Mikor voltatok együtt utoljára ezzel a remek módszerrel 20-a óta?

Ha esetleg ez idő alatt lettél terhes, akkor úgy kb 15-e körül tesztelj, addig felesleges lenne.

2012. jan. 3. 22:23
 16/26 anonim ***** válasza:
Én is megnéztem az ovulációs naptárat.28 napos ciklusnál pont 3-ra esik az ovud.Szülés előtt én is vérezgettem amikor ovulációm volt.1 évig megszakítással,számolással és hüvelyöblítéssel védekeztünk,de mi szerettünk volna babát csak még felkészülésben voltunk.Tehát nem lett volna gond ha összejön.
2012. jan. 3. 22:24
 17/26 anonim ***** válasza:

lehet hogy felfázás vagy ciszta vagy egyébb egészségügyi probléma miatt lett ennyire csekéj a vérzés....

jobb esetben(vagy rosszabb) kinek meglátása szerint.

ha pár napon belül nem jön meg akkor teszt, ha az negativ doki

2012. jan. 4. 07:53
 18/26 anonim ***** válasza:
Joys84! Valamit félreolvastál. Megjött a menszesze a kérdezőnek! Csak tegnap (pont középidő tájt) kicsit vérzett.
2012. jan. 4. 08:52
 19/26 A kérdező kommentje:
Na,utoljára pont 3.-án voltunk együtt. De akkor óvszer volt,szóval akkor nem lehetett gond. 23.-án,és 27.-én voltunk még együtt,de 27.-e pont mestr.után volt,szóval az kilőve,legalábbis remélem,23.-án pedig ha egy másodpercig,ha bennem volt,jó tudom,menstruáltam,nem kéne koton nélkül,de 1 másodperc,ha volt. Ezek után Mit mondtok? Jaaj..félek.:S
2012. jan. 4. 21:14
 20/26 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg nagyon keveset véreztem. Nem is igazán pirosan,inkább barnásan. Épp csak kicsit. Éehet,hogy tényleg felfázás? Huh,Adná Isten....
2012. jan. 4. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!