Nagyon szeretnénk babát, de nincs peteérésem (egyáltalán semmi), a gyógyszer mellékhatásai között pedig ott van az ikerterhesség veszélye. Nincs más módszer? Jelenleg csak egy babóra vagyunk felkészülve!
Hát így jártam én is! Az orvos nem követte végig UH-gal a peteérésemet, s ikrek fogantak.
Én azt tudom mondani, hogy nagyon jó ez a gyógyszer, de kell a felügyelet és kellő odafigyelés mellett meg lehet akadályozni, hogy többes terhesség legyen.
Másrészt a peteérés mindig összefüggésben van az ösztrogén és progeszteron egyensúlyával.
Összefüggésben van az agyalapi mirigy helyes működésével, ami ne gátolja le a teherbeesést (peteérést).
Ha nincs jelen progeszteron, akkor még peteérés esetén is, de a tüsző sem reped meg, s ösztrogént termel csak.
Egész ciklusban lehet Barátcserje kapszulát szedni, ami elég komoly progeszteron segítő gyógynövény alapú... úgy néz ki egyébként mint a gyógyszer.
Van az AVIVA torna, ami szintén elősegíti a helyes mederbe terelést úgymint peteérés, ovuláció, ez speciális gyakorlatok, ami az alhasi vérkeringéssel idézi elő a változásokat. Erről is sok jó tapasztalat van.
Van a sokat emlegetett cickafark-palástfű iszogatás is.
Kinek mi jön be.
Nekem már csak a gyógyszer segített.
értem!Akkor valamidet felboritott a fogamzásgátló.ennek kelene utánna nézni. Szóval inkább másik dokit kéne keresni.
nekem akkor borult fgrel a ciklusom mikor 43 kg voltam. 38 napos lett a menzim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!