Ki nem várja a hét végére? Izgultok már? Éreztek valamit?
Figyelt kérdés
Én 7-8.-ra nem várom, cici érzékenységen és mindjárt megjön érzésen kívül nincs semmi. Ez lehet, hogy mensi de akár babát is jelenthet. Mikor teszteltek? Vagy már teszteltetek? Nagyon szurkolok mindenkinek, hogy pozitívat teszteljen.2012. jan. 3. 12:02
11/20 anonim válasza:
Minek? És hova? Szerintem ezekre a kérdésekre senkinek nem kell magyarázkodni. Mindenkinek más a gondolkodása és a lehetőségei. Ennyi...
Szorítok Nektek csajok! ;)
12/20 anonim válasza:
Én 8-ra nem várom,melleim érzékenyek de, ezenkívül semmi .Izgulok mindenkiért !
13/20 anonim válasza:
Én jan. 1-re vártam, nem jött. Most sincs semmi, csak ma reggel egy nagatív teszt és tanácstalanság.
14/20 anonim válasza:
minek? Mert nekik van rá pénzük,nekde meg nincs oszt kész.De lehet,hogy ők az energiájukat a pénz megkeresésére fordítják,te meg abba ölsz energiát,hogy irigyelj másokat.
15/20 anonim válasza:
7 es hozzászóló vagyok. Most mértem a hőmet és felment 2-3 tizedet. 37 és 37,1. Eddig 36,8 volt. Ez jelenthet valamit szerintetek?
16/20 anonim válasza:
14:31 Nem tudom miért kötöszködsz,ha valaki beválall 3 gyereket az miért baj neked??hm??van testvéred??nézzél körbe a zházad tályán számoldmeg Kinek hány gyereke van és utána ozd a lapot,mert attól hogy"gazdasági válság van lehet valakink 3 gyerke.ÖRÜLJ INKÁBB MERT LAGALÁBB FENTARTJUK A MAGYAR NÉPESSÉGET ÍGY SE ÉRJÜK UTÓL LASSAN MAGUNKAT..MERT MÁSOK JOBBAN SZAPORODNAK...
17/20 anonim válasza:
én is 8.-ra nem várom. Gondolom pénteknél előbb nem nagyon van értelme tesztelni. De hogy hogy bírom ki addig.... Amúgy nekem is a 3. baba lenne. :) egyelőre nincs semmiféle tünetem. Semmi, még a mellfeszülésem is elmúlt két napja.
Katica
18/20 anonim válasza:
14:31-es: Minek kotekedsz? Nehogy mar te dontsd el,hogy kinek mennyi gyereke lehet.
Mi most szeretnenk kistestvert a fiunknak de nem szeretnenk kettonel megallni.Legalabb 3-at szeretnenk.
Es igenilyen gondolkodassal mar kihalt volna a magyar.
A ferjemek 4-en mi 5-en vagyunk testverek, olyan gyerek korom volt amit mindenkinek csak kivanni tudok!!!
19/20 anonim válasza:
azért kötekszik,mert irigy,mint a dög.
20/20 anonim válasza:
A 14:31-es szavaiból azt veszem ki,hogy ő ezt az első babát sem igazán szerette volna! Én 29 vagyok,és 10-én lesz két éve,hogy megtaláltam azt a férfit,akinek szívesen szülnék gyereket! Mi nem szeretnénk megállni az elsőnél,holott nincs valami hű de szuper anyagi helyzetünk! De az élet lemondásokkal jár,főleg ha babáról van szó,még szívesen is teszem! Szerintem neki ez a baja! Ja,és nem kell a gyereknek 10e ft-os játék minden hónapban,inkább le kell ülni vele! Én imádtam kirakózni picinek,de amikor már MINDEGYIKET UNTAM,anya egy-két képeslapot vágott össze! Órákig játszottunk együtt,és közben nevettünk,beszélgettünk! (ő mesélte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!