Ki nem várja a hét végére? Izgultok már? Éreztek
valamit?
Figyelt kérdés
Én 7-8.-ra nem várom, cici érzékenységen és mindjárt megjön érzésen kívül nincs semmi. Ez lehet, hogy mensi de akár babát is jelenthet. Mikor teszteltek? Vagy már teszteltetek? Nagyon szurkolok mindenkinek, hogy pozitívat teszteljen.
Szia én most lottem el egy tesztet persze negatív.Nagyon remény kedem hogy most sikerult mert a hom magasan fenn és rengeteget voltunk egyutt ugyhogy bízom hogy elkaptuk a dolgot:)nagyon drukkolok neked:)
2012. jan. 3. 12:08
2/20 anonim válasza:
megint az elso vagyok:) nekem fáj a fejem,nagyon pici idore van csak megjon érzésem olyan hullámokban.
2012. jan. 3. 12:14
3/20 anonim válasza:
én szombatra nem várom,ma teszteltem,de nem reggeliből.
Negatív,egyelőre.időnként van megjövős érzésem...
2012. jan. 3. 12:43
4/20 anonim válasza:
Én mára nem várom :) 15-e óta próbálkozunk,30-án kiváncsiságból teszteltem,negatív lett! Nem keseredtem el,lehet korai volt! Tegnap volt 2 perc görcs,gondoltam most jön meg! De semmi,el is múlt az érzés! Ma reggel picit görcsöltem,de elmúlt,és azóta is semmi jele a mensinek! Reménykedem,bár lehet csak a gyógyszer abbahagyása miatt jön később! Semmi más jel nics babára! :( Bár már kezdem bele élni magam,hogy babát várok! :) Holnap után tesztelek,ha adig nem jön meg!
2012. jan. 3. 12:56
5/20 anonim válasza:
Nekem hétfőn kéne nem megjönnie. Azt hiszem, szombaton ellövök egy tesztet.
Azon kívül, hogy percenként lever a víz, és néha fájdogál a hasam, mintha meg akarna jönni, mást nem érzek. Bár nálam ezek biztató jelek, mert az első két terhességnél is ezeket éreztem. (Harmadik baba-projekt van.)
Izgulok nagyon.
2012. jan. 3. 12:57
6/20 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem elvileg vasárnap kellett volna megjönnie, de azóta sincs semmi. Ma reggel csináltam egy tesztet, de negatív lett. :( Nekem is van "meg fog jönni" érzésem, mellfeszülés ilyesmi nincs, de nem is szokott lenni egyáltalán. Teljesen be vagyok zsongva, nem értem, miért nem mutatott a teszt semmit. :S
2012. jan. 3. 13:42
7/20 anonim válasza:
Sziasztok! Én is 8.ra várom. Azon kívül, hogy mindjárt megjön érzésem van és néha feszül a cicim semmit nem érzek. Tegnapi teszt negatív. Pénteki teszt korai lehet? Csináljunk együtt tesztet. :) Szintén 3. babát szeretnénk.
2012. jan. 3. 14:13
8/20 anonim válasza:
Egész jól megy egyeseknek, 3 gyerkőcöt is bevállalnak. megmondaná valaki hogy minek 3 gyerek? és hova? nem sok az már?
amúgy nem szoktam itt olvasgatni, de kénytelen leszek, mert a menyasszonyom karácsonyra az orrom elé rakta a pozitív tesztet :)
nem hiszem hogy lesz kistesója ebben a gazdasági helyzetben, épp ezért nem értem miért kell 3 gyerek?
2012. jan. 3. 14:31
9/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát csajok nagyon drukkolok nektek! Én gondoltam, hogy holnap reggel tesztelek egyet, de van egy olyan érzésem, hogy full negatívat fog mutatni, még korai lenne, ugye? Na de csak kibírom valahogy szombatig. :) Úgy, de úgy örülnék ha összejönne. A párom is már annyira elvan kenődve, hogy még nem jött össze a baba, hogy már nem is akar a babatémáról beszélni. Pedig ez még csak az 5. hónap, van aki éveket vár.
2012. jan. 3. 14:35
10/20 anonim válasza:
14:31-es, hogy miért és minek? Mert másfajta mentalitású a férj, mint te, és ez a szerencse. Lehet, hogy neked egy baba sem kéne, de hátha belejössz az apaságba, mire a kisbaba is megérkezik. Lehet, meg sem akartok majd állni 3-ig ti sem. :-DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!