Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2012-ben ki szeretne többedik...

2012-ben ki szeretne többedik (2-dik,3-dik ) babával pocakos lenni?

Figyelt kérdés
Várnám ide azokat akiknek lenne kedvük beszélgetni, ismerkedni, szurkolni egymásnak, kapcsolatot tartani egymással! :-)
2012. jan. 2. 18:15
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Jó olvasni,hogy ennyi babát váró van körülöttem.

Mi kis tesót szeretnénk,van már 2 gyerekünk.Sajnos nem jött elsőre össze mint korábban.

Azoknak írom,akik hasonlókat írtak:biztassuk egymást,hiszen ha már egyszer sikerült biztosan most is fog!Eddig mindig páros években lett babám így bízom a 2012-ben!

Azért kicsit megnyugodtam,hogy nem csak nekem nem jött össze elsőre a kis tesó és ezek szerint másokkal is előfordul ilyen.

Sok sikert mindenkinek és nagyon jó lenne,ha mindenki adna magáról közben híreket,mert olyan sokan eltűnnek itt 1-1 válasz után:(

2012. jan. 6. 08:24
 22/38 anonim ***** válasza:

6.valaszolo vagyok.

Kedves utolso: Ezt mar en is akartam irni,hogy jo lenne ha hirt adnank magunkrol mert tenyleg olyan rossz,hogy sokan eltunnek 1 valasz utan. En mindenkepp irok majd :)

2012. jan. 6. 17:46
 23/38 A kérdező kommentje:
Én is!!! Mindenkinek szurkolok!!! Azután tervezek egy zárt topicot nyitni valamelyik fórumon és beszélgethetünk, megtárgyalhatjuk a dolgokat!
2012. jan. 6. 17:53
 24/38 anonim ***** válasza:

# 11/22 Időpont 01-02 20:27-vagyok

Én majd írok magamról, de remélem más is fog!

2012. jan. 6. 17:53
 25/38 anonim ***** válasza:

21/24 Időpont tegnap 08:24 -os vagyok

Örülök a visszajelzéseiteknek!!Örülnék,ha időközben lenne kivel beszélgetni ezekről a dolgokról.A környezetemben,aki második babát akart azt hiszem elsőre sikerült most tavaszra várják őket.Remélem idén mi is pocakosodunk:))

Zsófi vagyok,29 éves! (így talán könnyebb a megszólítás)

2012. jan. 7. 08:35
 26/38 anonim ***** válasza:

Szia !

Igen remélem hogy idén sikerül pocakosoknak lennünk !

Úgy néz ki hogy 2hét múlva megyek eü kaparásra,mert már 1 hónapja pecsételő vérzésem van.Kicsit félek,de állítólag rutin műtét.Van egy pár ismerősöm aki rá 1 -2 hónapra teherbe esett. = )ha ez az ára akkor ...

Bettina vagyok ,24 éves

2012. jan. 7. 18:44
 27/38 anonim ***** válasza:

En vagyok a 6. es a 22.valaszolo.

Noemi vagyok,23 eves.

:)

Csajok,ma vettem 2 fajta tesztet. Az egyik Clearblue a masik One Step (ebbe 2 van,fiamat is ez mutatta ki).

Mind a kettore ra van irva,hogy mar a nem vart elott 4 nappal kimutatja a terhesseget. Ez tenyleg lehetseges? Nem korai 4 nappal elotte? Mondjuk ra van irva,hogy melyik nap,hany szazaleka,hogy kimutatja..

Ezt a videot kuldom nektek remelve,hogy most epp ez tortenik a szervezetunbe:) A facebookon,a gyakorikerdesek baba-mama klub vezetoje linkelte be.

http://www.youtube.com/watch?v=qm8vrt2ebnk&feature=youtu.be

2012. jan. 8. 05:16
 28/38 anonim ***** válasza:

szia Noémi,Zsófi vagyok!

Nekem nemvért előtt nem mutatta kis (nagy csalódás) aztán 3 nap késés után lett full pozi:))

Ha engem kérdezel várj a kimaradt vérzés napjáig!!! Ja és persze sok sikert!Én 16.körülre nem várom.

2012. jan. 8. 08:57
 29/38 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nyitottam egy topicot az anyatanyán. :)
2012. jan. 8. 12:28
 30/38 anonim ***** válasza:

Szia Zsofi!

En meg csak 22.-ere de mar nagyon turelmetlen vagyok.

Viszont eldontottem,hogy megvarom a 22.-et de legalabbis a 21. tuti :)

2012. jan. 8. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!