2012-ben ki szeretne többedik (2-dik,3-dik ) babával pocakos lenni?
Jó olvasni,hogy ennyi babát váró van körülöttem.
Mi kis tesót szeretnénk,van már 2 gyerekünk.Sajnos nem jött elsőre össze mint korábban.
Azoknak írom,akik hasonlókat írtak:biztassuk egymást,hiszen ha már egyszer sikerült biztosan most is fog!Eddig mindig páros években lett babám így bízom a 2012-ben!
Azért kicsit megnyugodtam,hogy nem csak nekem nem jött össze elsőre a kis tesó és ezek szerint másokkal is előfordul ilyen.
Sok sikert mindenkinek és nagyon jó lenne,ha mindenki adna magáról közben híreket,mert olyan sokan eltűnnek itt 1-1 válasz után:(
6.valaszolo vagyok.
Kedves utolso: Ezt mar en is akartam irni,hogy jo lenne ha hirt adnank magunkrol mert tenyleg olyan rossz,hogy sokan eltunnek 1 valasz utan. En mindenkepp irok majd :)
# 11/22 Időpont 01-02 20:27-vagyok
Én majd írok magamról, de remélem más is fog!
21/24 Időpont tegnap 08:24 -os vagyok
Örülök a visszajelzéseiteknek!!Örülnék,ha időközben lenne kivel beszélgetni ezekről a dolgokról.A környezetemben,aki második babát akart azt hiszem elsőre sikerült most tavaszra várják őket.Remélem idén mi is pocakosodunk:))
Zsófi vagyok,29 éves! (így talán könnyebb a megszólítás)
Szia !
Igen remélem hogy idén sikerül pocakosoknak lennünk !
Úgy néz ki hogy 2hét múlva megyek eü kaparásra,mert már 1 hónapja pecsételő vérzésem van.Kicsit félek,de állítólag rutin műtét.Van egy pár ismerősöm aki rá 1 -2 hónapra teherbe esett. = )ha ez az ára akkor ...
Bettina vagyok ,24 éves
En vagyok a 6. es a 22.valaszolo.
Noemi vagyok,23 eves.
:)
Csajok,ma vettem 2 fajta tesztet. Az egyik Clearblue a masik One Step (ebbe 2 van,fiamat is ez mutatta ki).
Mind a kettore ra van irva,hogy mar a nem vart elott 4 nappal kimutatja a terhesseget. Ez tenyleg lehetseges? Nem korai 4 nappal elotte? Mondjuk ra van irva,hogy melyik nap,hany szazaleka,hogy kimutatja..
Ezt a videot kuldom nektek remelve,hogy most epp ez tortenik a szervezetunbe:) A facebookon,a gyakorikerdesek baba-mama klub vezetoje linkelte be.
szia Noémi,Zsófi vagyok!
Nekem nemvért előtt nem mutatta kis (nagy csalódás) aztán 3 nap késés után lett full pozi:))
Ha engem kérdezel várj a kimaradt vérzés napjáig!!! Ja és persze sok sikert!Én 16.körülre nem várom.
Szia Zsofi!
En meg csak 22.-ere de mar nagyon turelmetlen vagyok.
Viszont eldontottem,hogy megvarom a 22.-et de legalabbis a 21. tuti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!