Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2012-ben ki szeretne többedik...

2012-ben ki szeretne többedik (2-dik,3-dik ) babával pocakos lenni?

Figyelt kérdés
Várnám ide azokat akiknek lenne kedvük beszélgetni, ismerkedni, szurkolni egymásnak, kapcsolatot tartani egymással! :-)
2012. jan. 2. 18:15
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Mi már 6 hónapja próbálkozunk a kis tesóval, de eddig nem sikerült. A lányom 1 hónap múlva lesz két éves. Kicsi korkülönbséget szerettünk volna.

A lányom az első hónapban sikerült egy kicsit csalódás, hogy a 2. nem akar. De az kicsit megnyugtat, hogy ha lehetett gyerekem több is lehet és talán olyan nagy baj nincsen. Remélem összejön idén mindenkinek, aki babát szeretne.

2012. jan. 2. 20:27
 12/38 anonim ***** válasza:
Én az elsőt szeretném,ha még nincs a pocakomba = )holnap kiderül
2012. jan. 2. 22:30
 13/38 anonim ***** válasza:
Mi elso kisbabát szeretnénk a férjemmel:-)
2012. jan. 2. 22:56
 14/38 anonim ***** válasza:
én holnapra nem várom:) még nem teszteltem, de örülnénk egy kistesónak. 17 hónapos a kislányunk, és sose védekeztünk.Ő is igy fogant.fiut vagy lányt szeretnénk:))hihihi
2012. jan. 2. 23:07
 15/38 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kisfiam 11.5 hónapos, a kistesó meg 6 hét körül van. :) első próbálkozásra sikerült, ami elég meglepő volt mert a fiamra elég sokat vártunk.

Sok sikert a hamarosan tesztelőknek! :)

2012. jan. 2. 23:38
 16/38 anonim ***** válasza:
Én is közétek tartozom. Kisfiam 4 éves lesz áprilisban, itt az ideje egy újabb babának!
2012. jan. 3. 05:58
 17/38 anonim ***** válasza:
Második baba lenne. Már van egy 2,5 éves fiunk, akinek már több mint 1 éve szeretnénk a tesót, de nem akar összejönni. Remélem az új év meghozza:) Kívánom mindenkinek
2012. jan. 3. 06:56
 18/38 A kérdező kommentje:

Kívánom mindenkinek, aki szeretné, jöjjön össze ebben az évben a baba!

Én most úgy tervezem, hogy ebben a hónapban már nem bízzuk a véletlenre, számolni fogjuk a napokat és úgy leszünk együtt, hátha ez bejön. Nagyon szeretnék az ősszel már újra babázni. Addigra a kicsi is elmúlik 3. Kipróbáltuk a kicsi korkülönbséget is, nincs egész két év a kettő között, nagyon szép volt az is, mostmár nagyon összenőttek. De harmadiknál már nem szerettem volna ekkora különbséget, elég nehéz volt.. Ezért is vártuk, hogy elmúljon a kicsi is 2 és akkor kezdtünk nem védekezni. De ugye ember tervez...

Nálunk az elsőre 1 évet vártunk, a kistesó jött 2 hónap alatt.

2012. jan. 3. 09:34
 19/38 anonim ***** válasza:

Mi a harmadikat tervezzük, ez lesz az első próbálkozós hónap. Van már 2 fiam, egy 5 éves és egy 2 éves, mindketten a második próbálkozásra összejöttek, így remélem a harmadikra sem kell sokat várnunk. :)

Sok sikert mindenkinek! :)

2012. jan. 3. 09:58
 20/38 Fanina ***** válasza:
hát igaz hogy nem a 2. vagy a 3. babával hanem az elsővel szeretnék pocakos lenni,és már szeretnék az éven az lenni másfél év próbálkozás után.Nagy öröm lenne a családba!Mindenkinek szurkolok aki babásodni szeretne!!!
2012. jan. 5. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!