Missed ab + PCOS, ki mikor esett ismét teherbe?
dec. 28-án volt missed ab.om. 11 hetes volt a babám.
most 6 hét nyugi.Mellette PCOS-em is van. Van itt valaki ezután hamar teherbe esett úgy hogy közben PCOS-ja is van?
Vagy megint min. 2 évet kell várnom egy újabb babára.
3. hónapban a missed ab után.
Kitartást!
Szia. Nekem 9 hónapja volt a missed ab, és azóta sincs semmi. :( Ráadásul azóta a ciklusaim még kuszábbak, mint előtte. :(
Sok sikert! Remélem, neked gyorsabban összejön újra a baba.
Sziasztok!
Köszönöm szépen. Sok kitartást mindenkinek!
Szia!
Nekem 2009 júliusában volt missed abom 11 hetesen, és meforallal sikerült teherbe esnem! Aztán még 2* lettem terhes így, de sajna mind a kettő elment 6 hetesen!!! 2011 februárjában inszeminációra mentünk,( közben szedte folyamatosan a meforált) ami sajna nem sikerült, de márciusban már igen!! Most itt alszik a drága 4 hetes kislányom a kanapén!! (merta kiságyában nem alszik) :)
Persze ez nem jelenti azt hogy neked ne sikerülne hamarabb! Sajna nekem se a clostil, se a meforal nem hozott eredményt!! Csak a hormonkeelés és az inszem!! A 15. hétig szedtem a meforalt!! Nagyon sok sikert neked!! Szorítok!!
pco-s vagyok én is, 2 missed ab-om volt tavaly, a második után már nem jött meg a vérzésem.... ott figyel a következő..
most 13 hetes kismama vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!