Új évi kívánság! Hányan vagyunk akik ezt kívánják 2012-re?
Figyelt kérdés
Remélem a 2012-es év az én évem lesz,és lesz végre kisbabám!
És kívánom Nektek is kedves Sorstársaim!
Gólyákban Gazdag Babakacagástól Hangos Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
2011. dec. 31. 08:46
31/41 anonim válasza:
Kedves kerdezo! Eloszor azt hittem kaprazik a szemem a kiemelt kerdesed lattan, aztan elolvastam! Sajnalom, hogy azota sem jott a babuci... De annyira peldaerteku a pozitivitasod es a kitartasod! Nagyon boldog Uj evet kivanok, es kivanom, a 2014 hozza meg a kisbabad!!! Ilyenkor azt kivanom, bar tudnek segiteni!! Sok erot es kitartast, boldogsagot neked! Egy 3 es fel eves kislany, es egy 13 hetes pocilako anyukaja.
32/41 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Gratulálok a picikhez!Vigyázz rájuk mert hatalmas kincseid vannak!!!
2013. dec. 31. 10:59
33/41 anonim válasza:
Én ma fogok tesztelni, harmadik babánk lenne ha sikerült!
34/41 anonim válasza:
Utolsó vagyok, negatív lett a tesztem!
35/41 A kérdező kommentje:
Sajnálom,de új év új remény!Kitartás hisz én is kitartok:)))
2014. jan. 1. 11:29
36/41 anonim válasza:
Ó, Drága Kérdező.... Tényleg hihetetlen a kitartásod! Tiszta szívből kívánom Neked, hogy megkaphasd a csodát és végre-valahára gyermeked szülessen! Ha már ennyit kellett rá várni, akkor minimum ikrek ám!!!! :D
Nagyon Boldog és GYERMEKÁLDÁSBAN Sikeres Új Évet Kívánok!!!
37/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !:)
2014. jan. 1. 16:10
38/41 A kérdező kommentje:
Hogy alltok azota babaugyileg?
2014. dec. 30. 20:18
39/41 anonim válasza:
..és Te, kedves kérdező? Neked sikerült?
40/41 A kérdező kommentje:
Koszonom kerdesed de sajnos meg mindig nincs gyermekem:(Es ezzel belepek a 15.evembe miota babat szeretnek.Bar lassuk be nem tul sok az eselyem ennyi ev utan.
2014. dec. 30. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!