Ez pozitív halványan vagy sem?
van 2 kisfiunk, de náluk a teszt nem volt ilyen. még nem késik a menszeszem, csak azért csináltam a tesztet, mert sokat van hányingerem, és szurkál a hasam alja mint menszeszkor.
Én is látom nagyon-nagyon halványan!!
De ha ez madi-lab teszt akkor óvatosan vele, engem már becsapott!! Sokkal erősebben látszott mégsem voltam terhes.
Szerintem 2 nap múlva próbálj ki egy teljesen másfajtát!
Drukk
Ha nagyon nézem talán látok rajta második csíkot! Gondolom élőben jobban látszik, ugye?
2 nap múlva tesztelj újra! (2 naponta duplázódik a hcg)
Szerintem esélyes.
Az enyém ilyen lett: (felső 10.dpo reggel, középső 10.dpo este, alsó 11.dpo reggel)
sziasztok. nem csináltam, mert várok.
hétfőn kellett volna megjönnie, de semmi. várok péntekig, megesküdtem hogy addig kibírom :)
De nem fájnak a melleim, pedig az eddigi 2 terhességemnél fájtak....
amúgy december 19.-20.-án volt peteérésem és mi megszakításos módszerrel voltunk együtt 22.-én.
nem terveztünk 3.babát de ha jön akkor nagyon fogjuk várni :) :) Mostmár izgulok. néha napközben megmérem a hőmet:36.9 körül van. tudom hogy hülyeség méregetni, mert a 2. kisfiunknál hőmérőztem 1 hónapig (akkor össze is jött). :)
1.kisfiunk 3 hónap alatt jött össze, a második kisfiunk az első próbálkozósban :)
na majd írok ha van valami. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!