Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az anális szextől teherbe...

Az anális szextől teherbe lehet esni? Nem éreztem, hogy befolyt volna odalent is, de félek.

Figyelt kérdés
Mielőtt még megkapom voltak biosz óráim. De elgondolkodtatott. Nem védekeztünk, a párom viszont belém ment el. Van esélye, hogy befolyt oda is? A mensi pénteken múlt el, és ez vasárnap este történt. Megtörölköztem zsebkendővel, de tényleg nem tudom. Kell félnem?
2009. máj. 20. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Kizárt.
2009. máj. 20. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:

ha a sok sperma kifolyt és befolyt a másik lyukon akkor van de ennek több ezrelék az esélye. ettöl nem lehetsz terhes csak ha spermás farkát utána rögtön bedugta oda is, vagy elöváladékosat elsözör oda..

32

2009. máj. 20. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Biztos,hogy nem!!!

De olyankor nem használtok gumit??? Nem lenne higiénikusabb úgy,ha már egyszer úgy szeretitek?!

Mi is szoktuk,de kizárólag csak gumival... Ki tudja milyen betegségeket lehet úgy összeszedni!

2009. máj. 20. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!