Ez lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy buta kérdés, de nagyon ideges vagyok már 2hete. Rendszeresen szedem a gyógyszert évek óta. Eddig mindig előtte 1-2nappal voltam fájdalmaim. A legutóbbi vérzésem másfél hete volt,de már előtte 1héttel fájdalmaim voltak és feszült a mellem. Az elmúlt 2-3hétben gyakran tör rám farkaséhség és nagyon sokszor kell pisilnem(főleg esténkét), és hiztam 2kilót(52-ről 54-re). Ha terhes vagyok, a teszt mutatna már valamit?2011. dec. 27. 21:02
1/2 anonim válasza:
Ha terhes vagy, és mondjuk nem a mostani ciklusodban estél teherbe, akkor kimutatja a teszt!
2/2 anonim válasza:
Persze, hogy mutatna. Próbálj rá, éppen megtörténhet gyógyszer mellett is, de nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!