Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lindinette mellett terhesség?

Lindinette mellett terhesség?

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem szedted rendesen, hánytál,hasmenésed volt, antibiotikumot szedtél...akkor lehet
2011. dec. 27. 09:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyik sem volt, szedtem rendesen, viszont vannak jelek a mensim meg elmaradt egy hete, 1 teszt volt az negativ
2011. dec. 27. 09:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak ijesztgetni, de nekem 3 barátnőm is terhes lett emellett a gyógyszer mellett. Ez komoly. Annyira alacsony a hormontartalma, hogy könnyű mellette teherbe esni.

Ismételd a tesztet két nap múlva, de én utána mindenképp dokihoz mennék a helyedben, ha negatív, azért, mert nem jön meg, a pozitív, akkor meg persze azért.

2011. dec. 27. 10:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Én kb. 6 éve szedem, és úgy beállt tőle a ciklusom, hogy szinte órára pontosan meg tudom mondani, hogy mikor fog megjönni . . .

Ha rendesen (előírásszerűen) van szedve, szerintem nem nagy a valószínűsége, hogy teherbe lehet esni mellette . . .

2012. jan. 26. 20:26
 5/5 anonim válasza:
Ne írogassatok már baromságokat!!! Attól, hogy alacsony a hormontartalma - TÖKÉLETES VÉD!!! Persze mindennap egy időben kell bevenni, és lehetőleg nem antibiotikum mellett javasolt szedni.
2013. dec. 23. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!