Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérlek nézzétek meg a görbémet...

Kérlek nézzétek meg a görbémet! Holnapra vagy mára nem várom. Lehet baba?

Figyelt kérdés

Próbáltam jós-tesztelni, de nekem vagy nem vált be, mert tök negatív lett, vagy nem vagyok terhes. Viszont sohase volt ennyi tünetem!!! Segítsetek! :)

[link]

2011. dec. 27. 17:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
kérdező mi a helyzet?
2012. jan. 1. 18:07
 12/18 A kérdező kommentje:

Sajnos megjött és csináltam aznap egy tesztet is az is negatív volt. Azt hittem most tényleg hogy baba lesz, mert minden egybevágott.

Viszont ebben a hónapban már nincs se görbe, se ovuteszt, mert megrontja az életem ez az álladó agyalás és szerintem emiatt nem jön össze!

És veletek mi a helyzet?

Nagyon kedves vagy, köszönöm a kérdésed! :) Puszi

2012. jan. 2. 22:57
 13/18 anonim ***** válasza:
nálunk a helyzet változatlan. Én már lassan egy éve nem hőmérőzök (csak az utolsó két nap, de erről is le kell szoknom) Volt már mindenféle érzésem, de eddig még mindig megjött. Próbálok nem rá gondolni de nagyon nehéz. Ez a 16. hónapunk, hátha most sikerül. Utolsó voltam.
2012. jan. 3. 07:31
 14/18 A kérdező kommentje:

Igen pont ezért akarom én is abbahagyni, mert már olyan görcsös az egész! Ez már függőség és tényleg jobb ha felhagysz vele Te is! Nekem nagyjából sikerül elfelejteni, a hétköznapokban próbálok egészen más dolgokra koncentrálni és úgy érzem ez majd meghozza a gyümölcsét! :D Remélem neked is meghozza!

Amúgy jártatok már orvosnál, vagy még csak saját erőből próbáljátok összehozni?

Puszika

2012. jan. 3. 20:57
 15/18 anonim ***** válasza:
A férjem volt már dokinál, nála van gond. Engem nem vizsgáltak meg, mert a férjemnél probléma van. Már 3 hónapja rágom az orvos fülét, hogy attól még jó lenne, ha engem is kivizsgálnának. Jövőhéten megyek megint hozzá. (3 havonta kell járnom, volt 2008-ban két műtétem másfél hónap alatt) Azóta nem sikerül teherbe esnem, az orvos szerint minden rendben volt a műtétek alatt, hát nem tudom már mit gondoljak. Az a baj, hogy én nagyon rosszul vagyok, amikor peteérés környékén járok illetve alatta is, így esélytelen, hogy ne gondoljak rá. Addig nincs is baj, de peteérés után az a két hét, az valami pokol. Próbálok kikapcsolni, de eddig nem nagyon ment. Remélem azért sikerül mostmár nekem is valahogy.
2012. jan. 6. 11:47
 16/18 A kérdező kommentje:

Szia!

Mi a probléma a párodnál? Kevés a hímivarsejt?? Kezelik valahogy?

Picit tényleg próbálj kikapcsolni, és lehet hogy egy pitit fel kéne úgymond "függeszteni" ezt a babatervezést...

Persze szeretkezzetek, de vedd úgy hogy nem azért, mert baba kell, hanem kizárólag az élvezet miatt.

Én most úgy próbálom terelni a figyelmemet, hogy szervezgetem az esküvőt így fejben, és a fogyókúrámat mert van rajtam 35 kiló felesleg amit közben le kell dolgozzak.

Valami motiváló, figyelemelterelő dolgot próbálj Te is találni, és nem azt mondom, hogy ettől össze fog jönni, de így jobban viseli az ember....

Így talán nem tűnik egy életnek az a 2 hét... :) Szurkolok nektek:)

2012. jan. 7. 00:13
 17/18 A kérdező kommentje:
Jah és mindenképp rágd még a fülét a dokinak amíg téged is meg nem vizsgál!! Én se tudnám elviselni ezt a bizonytalanságot!!
2012. jan. 7. 00:15
 18/18 anonim ***** válasza:

nem kevés, a mennyiséggel minden rendben van, csak lassúak.

Próbálok én is nem rá gondolni. Remélem sikerül elterelnem a figyelmem valahogy.

2012. jan. 7. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!