Norcolut után mikor esik le a hő? Gondolom attól van magasan (37,3).
Szia!
A Norcolut nem tartja magasan a hőt:)Miért kellett ezt szedned? Én arra kaptam, hogy 3 hónapig nem jött meg műtét után, és a 15. naptól szedtem és megjött, de nem volt magas a hőm:)
Szia!
Köszönöm a válaszodat. Azért kaptam, mert nem jött meg már egy ideje. Nekem magasan van a hőm, ahogy elkezdtem szedni, leesett egy napra, azóta pedig 37,1 és 37,3 között mozog. Azt hittem a gyógyszertől van... Tévedek?
előző válaszoló vagyok!
Lehetséges, nekem akkor lett ilyen magas a hőm, mikor teherbe estem:))) Mos vagyok 14hetes +5 napos boldog kismama:))
Neked most mikor kell megjönnie, mióta szeded?
Gratulálok neked:))))
Abbahagytam 4 napja, egyelőre még mindig magas a hőm.
Szia.
Én csak annyit szeretnék írni, hogy én is kaptam norcolut-ot és terhes lettem a szedése alatt. Vagyis nem jött meg az abba hagyása után és azért volt magas a hőm. :) Nálam ez egy nagy csoda!!! Nálad nem lehet hasonló?
Szia!
Nem tudom, mielőtt kaptam megnézte ultrahanggal, de nem volt terhesség. A babót csak remélem:)
Elvileg még csak a 10. napon vagyok, a leesést követően, még nem teszteltem, de szerintem még pár napot várok, és a hétvégén tesztelek.
Hőgörbét csak papíron vezetek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!