Magas vérnyomás-terhesség?
Szia!
Ha van fogadott orvosod akkor előtte beszélj vele,hogy mit tanácsol?De szerintem a háziorvosod is tud ebben segíteni.A terhesség elején amúgy is kell EKG-t csinálni,így a TE esetedben kicsit "jobban" odafigyelnek.Ha szedsz rá gyógyszert akkor meg kell kérdezni,hogy tervezett terhességnél is szedheted-e vagy ajánlanak valami mást?Nekem a terhesség alatt emelkedett meg a vérnyomásom de szerencsére gyógyszert még nem kell szednem rá.Beszereztem 1 vérnyomásmérőt és szólok a dokinak ha magas értéket mérek és kapok rá bogyót.Nincs akadálya annak,hogy magas vérnyomás esetén gyermeket vállalj.Sok sikert kívánok!!!!
Köszönöm!
Ma voltam háziorvosnál, Dopegytet írt. Ti mit szedtetek?
Második válaszoló vagyok.
Én nem szedtem (eddig) gyógyszert mert nem volt szükségem rá.Ha a háziorvos úgy írta fel a gyógyszert,hogy tud a babatervezésről akkor nyugodtan szedheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!