Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt hallottam, hogy terhesség...

Azt hallottam, hogy terhesség idején nőhet a vérnyomás, de olyan előfordulhat, hogy egyszercsak, hirtelen, a megszokotthoz képest nagyot változik? Lehet köze a kettőnek egymáshoz?

Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem végig alacsony volt a vérnyomásom.Sőt még szülés után is egy darabig mindhárom gyerekemnél.

A magas vérnyomás egyik tünete lehet a terhességi toxémiának.Persze lehet csak simán hypertómia is.

2009. febr. 2. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:
A vérnyomás emelkedés inkább a terhesség előre haladtával jellemző. Önmagában egy szokásostól eltérő vérnyomás nem féltetlen terhességre utaló jel.
2009. febr. 2. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez érdekes:D Nekem alapjáraton 90/60 a vérnyomásom. A terhesség néhány tünetét produkáltam,(hányás, fáradtság)de a tesztek negatívak lettek. Megmértem a vérnyomásom és 120/80 volt:D Mondtam is a páromnak ha ez alapján kellene kijelentenem akkor tudom hogy terhes vagyok:D Ne tudd meg mekkorát nevetett. Én is mikor pár nap mulva kiderül hogy 6 hetes terhes vagyok:D Most a 25 hétben ismét 90/60 a vérnyomásom és azt mondják inkább legyen ilyen alacsony mint magas:D Természetesen senki nem igazolta hogy a vérnyomás emelkedésem a baba miatt lett volna,én csak az első terhességemből indultam ki,mert ott is az ugymond normálisra állt ba a vérnyomásom:D és már annyira kerestem a jeleket és tüneteket:D
2009. febr. 2. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!