Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez már pozitív...

Szerintetek ez már pozitív ovulációs teszt?

Figyelt kérdés

[link]

Most használok először ilyet, ma vagyok a ciklusom 15. napján. 9. naptól tesztelek, de mindig halvány volt a második csík. Mindig este 5-6 között csináltam, előtt nem ittam.

Ma reggel erős ovus fájdalmam volt, így délelőtt 10. órakor előttem egy tesztet kíváncsiságból és jóval erősebb volt a második csík mint szokott lenni. Szerintetek, ez már pozitív? (15. napi teszt)

2011. dec. 25. 11:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szia Utolsó:)

Drukkolok Neked is! Nekem végül a 15.16.17. napon volt erős ovutesztem, a 17.-en a legerősebb, a 18. napon már negatív volt. Úgyhogy a 18. nap hajnalán lehetett az ovum.

Hát pont akkor nem voltunk együtt, csak a 17. nap reggelén és a 18. nap estéjén:(

Hát majd meglátjuk...

2011. dec. 29. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!