Mikor kezdjem az ovulációs tesztet elvégezni?
Sajnos rendszertelen a vérzésem így nem tudom mikor van peteérésem. Gyógyszert írtak fel, hogy beálljon normálisan a menzesz, ma meg is jött. Tudnátok nekem ötleteket adni mikortól kezdjem az ovulációs tesztet?
KÖSZI!
Általában félidőben van peteérés. Ez azt jelenti, hogyha 28 naposak a ciklusaid akkor a 14. nap környékén. Ilyenkor érdemes már legalább a 12. naptól csinálni az ovu teszteket mindennap lehetőleg ugyanabban az időpontban. Fogod látni hogy milyen erősek lesznek a csíkok. Érdemes megtartani őket, így egymáshoz is tudod nézni őket, de amikor "pozitív" lesz az összetéveszthetetlen. Olyan erős a csík mint a kontrollcsík vagy még erősebb. Ilyenkor a következő pár napban érdemes együtt lennetek, mert akkor a legvalószínűbb a teherbeesés. Mivel írtad, hogy elég rapszodikus a ciklusod én azt mondom, hogy legalább 11-12. naptól tesztelgess amíg nem lesz pozitív.
Szerintem nagyon jók az ovutesztek.
Sok sikert. Remélem érthetően írtam le, ha valami nem tiszta akkor kérdezz még nyugodtan.
Sziasztok!
Én is most kezdtem el a tesztelgetést 2 napja.
Az 1. válaszolótól szeretnék kérdezni!:
Ha pozitívat jelez majd az ovuteszt, akkor rögtön legyünk együtt a párommal vagy ráér?
Mert nem igazán világos nekem hogy azt jelenti hogy kiszabadult már a petesejt, vagy még nem és csak jelez hogy hamarosan ki fog????
Tehát most vakarom a fejem hogy mikor is legyünk együtt hogy meglegyen az eredménye!! :-)
Sziasztok.
Igen akkor már legyetek együtt és a következő legalább 3 napban is. Azt mondják, hogy amikor pozitív lesz a teszt akkor a következő 48 órában lesz valamikor peteérés, de a spermiumok még élnek egy ideig. Ezért javasolják, hogy amikor a teszt kimutatta akkor érdemes neki állni a próbálkozásnak.
Én azt javaslom, hogy mindennap tesztelj, mert nem feltétlen mutatja ki már a 2. napon vagy nem lesz annyira erős így nem nézed pozitívnak. Majd írjatok, hogy alakult a dolog. Szorítok nektek. Biztos hamar összejön.
Köszi a válaszokat!
Minden nap tesztelek, bebiztosítottam magam és 50 db ovutesztet vettem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!