Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretném ha leírná vki az...

Szeretném ha leírná vki az ovulációs teszt használatát, hogy mennyibe kerülhet? Ha megveszem és használom már tudni fogom mikor van ovulációm, vagy ezt is bizonyos napon kell elvégezni?

Figyelt kérdés
Többször is lehet használni, vagy ez is egy alkalomra szól? Ha megvan mikor van ovulációm akkor a legalkalmasabb az együttlét? Még kezdő vagyok e témában.
2009. máj. 19. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Többféle ovu teszt van.Van valamiféle mikroszkóp,és van csíkos ovu teszt.Olyan mint a terhességi,és úgy is kell használni.Nekem olyan van.Én vateráról vettem, ott 1800-2000Ft 20db.És úgy kell használni hogy ha tudod kb. mikor szokott pé lenni akkor elötte kb. 4-5 nappal elkezdesz tesztelni.De ezt nem a reggeli első vizeletből kell.Az a lényeg hogy tesztelés elött 2 órával csökkenteni kell a folyadék bevitelt.A csomagoláson rajtavan hogy mikor pozitív.És a pozitív teszt után kb.24-36 órával lesz a péd.Ha nem tudod hogy mikor van péd akkor az első hónapban érdemes rögtön mensi után elkezdeni a tesztelést.Aztán meg már kb. ugyan akkor ha nem jönne ossze elsőre.Hallottam hogy volt akinek 1-2 hónapban így összejött a baba, de hallottam olyat is akinek 1-2 év múlva vagy akkor se.

Sok sikert!

2009. máj. 19. 21:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Én ovulációs mikroszkópot használok. Ezt egyszer kell megvenni (kb. 2600 Ft) és gyakorlatilag korlátlan ideig használható, ha nem sérül meg, v. nem törik el. Ezt is a számított peteérés előtt néhány nappal kell elkezdeni használni. Reggel nyálat, vagy méhnyakváladékot kell tenni a tárgylemezre, megszáradni hagyni, és attól függően, hogy köröcskéket, v. páfrányokat látsz, tudhatod, hogy termékeny napjaid vannak-e. Az első napokban bizonytalan voltam, de a második peteérésemnél már nagyon egyértelműek voltak a páfrány alakzatok. Picit gyakorolni kell, hogy nézd, milyen fénynél, milyen távolságból, de nagyon egyszerű, praktikus és gazdaságos a használata, ha már megszoktad.
2009. máj. 19. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!