Mennyi idő után jött össze a baba?
Figyelt kérdés
kicsit bonyolult a dolog: augusztus 6.án missed ab.om volt, utána 2 hónapig szedtem fogamzásgátlót most abbahagytam.Az lenne a kérdésem hogy nektek mennyi idő után jött össze a baba?2011. dec. 21. 08:48
1/10 anonim válasza:
abbahagytam a fogamzásgátlót.két hónapig óvszerrel védekeztünk.az első alkalommal amikor nem védekeztünk össze is jött
2/10 anonim válasza:
Mi 6 hónapot vártunk policisztás petefészkem van amit a 6. hónapban vettek észre, kaptam egy nagyon olcsó gyógyszert, abban a hónapban megfogant a lányunk
3/10 anonim válasza:
Orvosilag egészségesek voltunk mindketten, mégis 6.5 év után jött össze a pici.
4/10 A kérdező kommentje:
nekünk az első 2 hónap után jött össze.Szerintetek erre most van esély?
2011. dec. 21. 09:05
5/10 anonim válasza:
15. hónapban sikerült a fiam.most megint próbálkozunk.ez lesz a 2. hónap,remélem az utolsó is.
7/10 anonim válasza:
A lányom 11 hónap volt, a kicsi (12 hetes babás vagyok() meg 1,5 évi próbálkozás után, pedig elvileg a második baba gyorsabban jön.
Egészségesek vagyunk, mondjuk a férjem menedszeréletet él, és teljesen túlhajszolt.
8/10 anonim válasza:
Nekem az első 9 hónap volt a második 3.
9/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Én cáfolni tudom rögtön 2 példával is, hogy a 2.hamarabb jön. Egy munkatársamnak 7 év után jött a második (az első 2 hónap alatt jött) egy másik ismerősöm meg 3 éve próbálkozik, hogy legyen a 6 éves kislányának tesója.
10/10 anonim válasza:
Az első a 2. hónapban jött össze, de missed ab lett a vége. Mi is két hónapot hagytunk ki a missed ab után, utána rögtön összejött a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!