Lefeküdtem egy sráccal vagyis nem lefeküdtem hanem csak berakta nekem félig de még szűz vagyok! Nem volt bennem sokáig de nem védekeztünk lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 22:07
21/44 anonim válasza:
hát szerintem azért nem terhes mert nem rakta be teljesen és alig volt benne...annyitól azért nagyon kevés az esélye.
22/44 A kérdező kommentje:
nem tudnak rola az az egyetlen probléma nem álhatok csak igy elő nekik
2009. máj. 18. 22:19
23/44 anonim válasza:
Ha 17 éves lennél, odaállhatnál eléjük. De ezek szerint nem vagy annyi
24/44 A kérdező kommentje:
de annyi vok most leszek augusztusba
2009. máj. 18. 22:21
25/44 A kérdező kommentje:
de akkor se bexélhetek erről nekik teljesen ki lennének ahogy én ismerem őket
2009. máj. 18. 22:22
26/44 anonim válasza:
Ha az én lányom lennél, ennyi idősen már tudnál mindent a témáról és biztositanálak arról, hogy bármikor jöhetsz, ahogyan a hugomat is felvilágosítom 14 évesen.
27/44 anonim válasza:
figyi vegyél fel msn-re hildi82@citromail.hu nyugodtan kérdezz bármit.
28/44 anonim válasza:
Figyelj, áruld már el mennyi ideig tart a ciklusod és hány nappal a menzi kezdete után történt. Én pl. próbálnék segíteni, hogy mennyire parázz, de így rohadtul nem tudok.
29/44 anonim válasza:
Én is próbálnék segiteni, de itt nem lehet! Ha nem veszel fel msn-re akkor irj egy e-mailt, ugyanaz a cím.
30/44 A kérdező kommentje:
felveszlek sűjségem van a segitségedre
2009. máj. 18. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!