Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Ma az orvos...

Terhes vagyok? Ma az orvos ezt diagnosztizálta! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Státusz:Tyúktojásnyi anteflectalt uterus szabad környezetben.Tkp:enyhén livid portion piros folt.Dg.Grav.susp Elküldött ultrahangra amire csak január 11én kaptam időpontot.Azt modnta holnap terhességi tesztel kezdjem a napot!:)
2011. dec. 20. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Elég szomorú,hogy azt mondta a doki,hogy holnap kezd terhességi teszttel.Éppenséggel azt kellett volna mondania,h irány a labor vérvételre,és holnap megtudjuk az eredményt,van e hcg a szervezetben,avagy nincs!
2011. dec. 21. 13:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát engem is meglepett.Sőt h január 11re kaptam nőgyógyászati ultrahangra időpontot!Nem hiszem h nem tudott volna segíteni ebben h hamarabb legyen!Addig őrlődjek!!!!
2011. dec. 21. 16:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom merre laksz de szinte minden városban van fizetős, magán nőgyógyászati uh, 3500Ft környékén mozog az ára. Olyan helyeken is szokott lenni ahol 4D babamozi van. Nem tudom mióta késik de mondjuk azért érdemes a 1-2 héttel a nemvárt után menni, hogy jól látszódjon minden. A 2 ünnep közt szerintem már biztosan jó lenne.
2011. dec. 21. 17:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Elmész a háziorvoshoz,és kérsz egy beutalót vérvételre.Másnap elmész,aznap délután 3 órára már van eredmény(legalábbis nálunk).Ennyi.
2011. dec. 21. 22:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Csak hogy nem otthon tartózkodom.De ha nem vagyok terhes..akkor mi ez a tyúktojásnyi méh??citologiám jó akkor?:S
2011. dec. 21. 22:57
 16/16 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, a dokid miért így írta, nekünk cm-ben szokta megadni, nekem kb 6cm a hossza, tojás formájú, az tuti, uh szerintem normális méretű a te méhed is. :-) Tényleg érdemes lenne keresned normális dokit.

2011. dec. 22. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!