Lehetnek ezek az ovuláció tünetei?
Nekem elég rendszertelen a menstruációm,általában 29-33 nap között mozog a ciklusom hossza.Ebből kifolyólag napra pontosan nem tudom kiszámítani,hogy mikor várható az ovuláció.Általában azonban szoktam érezni különböző tüneteket,amik szerintem a peteérés jelei lehetnek.Ilyenek az enyhe alhasi fájdalom,krémes folyás és a mellérzékenység,ami egészen addig tart,amig meg nem jön a menstruációm.Ha ezeket a tüneteket figyelem és akkor szeretkezünk a férjemmel,akkor nagyobb esélye van,hogy terhes leszek?igazából az érdekelne,hogy ezek a tünetek pontosan akkor jelentkeznek,amikor az ovuláció zajlik,vagy esetleg előre jelzik azt és az utána következő napokban érdemes próbálkozni?
Kicsit kusza lett,de remélem azért megértitek,hogy mit is akartam kérdezni!:)
Hát igen. Ez az, amit pontosan nem lehet tudni, de valahogy úgy, ahogy írod. Azokban a napokban, vagy néhány nappal utána. :o)
Ha pontosabbat akarsz tudni, akkor hőmérőzni kellene. Vagy ovutesztelni, bár ahhoz nekem lövésem sincs, de sokan ajánlják...
Ó, akkor tényleg az a legjobb, ha szabadon szerelmeskedtek, amikor jól esik! :o)
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!