Elvetélhetem 6perc szolárium miatt?
én azt láttam a tv-ben egy orvos mondta hogy nem okoz kárt csak nem kell tulzásba vinni!De persze én biztosra nem tudom:(
Csak ezt olvastam ,de nagyon szorítok neked hogy ne legyen baj!!!!!!!!!!!!!!!!
1. A szoláriumról nagyon megoszlik a vélemény! Orvosilag is! Úgyhogy ezentúl inkább mellőzd! Az alhasban okozott melegség vérbőséget okoz, ez lehet alapja egy vetélésnek. De ezt most már biztosra senki nem fogja neked megmondani!
2. Olyan nincs, hogy 2-3 hetes terhes valaki! Mert a terhességet minden orvos a mensi első napjától számítja. Tehát, egy 28 napos ciklusnál, amikor a baba kb 2 hete fogant, akkor 4 hetes terhes vagy!
3. A szervi probléma nem a baba szervi problémája ekkor, hanem a tied. Pl. kisebb méh, vagy ciszta a méhben, vagy mióma, stb.
4. Ez a vérzés semmiképp nem jó, és fenyegető vetélés jele! Úgyhogy mindenképp menj dokihoz, akár az ügyeletre is, és ott fogsz kapni progeszteron nevű hormon pótlást, ami segíti a megtapadást. De ha más gond van, akkor persze hiába a gyógyszer, - el fog menni az a baba. De tegyél meg mindent, gyakran ennek a hormonnak a pótlása meg is oldja a problémát. (Az esetek felénél, ilyen korai terhességben...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!