Vajon sikerült? Teszteljek? Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
szerdára nem várom.. bár pénteken volt barnás folyásom szombaton vasárnap egy picit véreses azóta semmi nem tudomm mit csináljak várjak még a tesztel? Vagy felesleges elhasználni mert wez lett volna a mensim? De még ilyen sosem volt velem.Nem is görcsölök a melleimj se fájnak. Utalhat ez a babára?2009. máj. 18. 16:45
1/11 anonim válasza:
utalhat,nekem is igy lett +a tesztem.én tesztelnék a helyedben.
2/11 anonim válasza:
Kitudja próba szerencse vagy vagy!
3/11 A kérdező kommentje:
neked milyen tüneteid voltak?
2009. máj. 18. 16:47
4/11 anonim válasza:
szia!
én szombatra nem várom. én is alig birok magammal már úgy tesztelnék.hajrá!!:) drukkolok hogy mindkettőnknek ott legyen a kisbaba:)
5/11 A kérdező kommentje:
Én is nagyon várom már olyan boldog lennék!!!! Nagyon drukkolok h neked is legyen babád :)
2009. máj. 18. 16:51
6/11 anonim válasza:
Szia!
Szerintem tesztelj reggeli elsőből és ha megtudod várni akkor a nemvárt második napján!Én ezt tenném!
Drukkolok és légyszi írd meg mi lett ha csináltál tesztet!
7/11 A kérdező kommentje:
mindenféleképpen irok.De olyan nehéz kivárni. Főleg h a teszt meg ott áll a szekrényen...
2009. máj. 18. 16:52
8/11 anonim válasza:
nézz tv-t aludj el korán és kelj korán de este már ne igyál semmit hogy reggelre jo sürü legyen a pisi.. drukkolok ird majd meg.
9/11 anonim válasza:
Az hogy nincsenek tüneteid nem jelent semmit, mert a terhességek nagy részében a mellfájdalom, hányinger stb csak az elmaradt mensi után jelentkeznek,csak sajnos itt az oldalon is sokan már be akarjuk képzelni a tüneteket elötte is. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok tszteltem reggel és hát sajons - lett, de majd még csüt péntek kőrül tesztelek ha addig nem jön meg rendesen. De ha az is - lesz akkor kezdünk mindent előről
:( Ez van
Nektek remélem összejön a babóca :) Sok drukk!!!! :)
2009. máj. 19. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!