Hogyan éreztétek magatokat?
Figyelt kérdés
Kismamák/anyukák! Nektek amikor terhesek voltatok( vagy azok voltatok és nem tudtátok) volt alhasi fájdalmatok? Valamint az milyen érzés volt? Márha éreztetek bármit is. Sokan írják itt, hogy azért csináltak tesztet mert alhasi fájdalmuk volt, és gyanakodni kezdtek. Erre lennék kíváncsi, hogy miylen is. (szúr/görcsöl)2011. dec. 17. 20:41
1/8 anonim válasza:
Mint amikor meg akar jönni, olyan volt.
2/8 anonim válasza:
én is úgy éreztem egyfolytában,hogy mindjárt megjön..
3/8 A kérdező kommentje:
szóval inkább görcsölt középen a petefészked?
2011. dec. 17. 21:07
4/8 anonim válasza:
Oldalt vannak a petefészkek, középen pedig a méh.
Ha lány vagy biztos menstruáltál már, na pont olyan.
Ha pedig fiú vagy hiába magyarázzuk ezt az érzést...
5/8 anonim válasza:
Nekem annyira fájt bal oldalt a petefészkemnél, hogy lezsibbadt a bal lábam.
Fájt, és többször nyilalló érzés volt.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...lány vagok és persze, menstruáltam már csak ezt nem tudom, hogy miylen érzés lehet :)
2011. dec. 17. 23:03
7/8 anonim válasza:
Nekem a méhem görcsölt, de nagyon erősen, minden pillanatban azt hittem, na most fog megjönni (akkor már tudtam, hogy pozitív a teszt...)
8/8 A kérdező kommentje:
köszia választ :D
2011. dec. 18. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!