Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petevezeék átjárhatósági...

Petevezeék átjárhatósági /HSG/ után hogy éreztétek magatokat? Lelkileg és fizikailag!?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem több mint egy hete volt...és nem kívánom az ellenségeimnek sem.. Kérek mindenkit aki már átesett ezen a kis "rutin" vizsgálaton írja le, hogy volt-e utána fájdalom stb..sikerült-e utána teherbeesni stb! Ha valakit érdekel leírom az én "sztorimat" is.. :-(
2010. nov. 15. 22:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon fájt a vizsgálat,annyit hozzá tennék,hogy nem az altatásos köldökön keresztülit végezték nálam,hanem azt amikor ballont helyeznek fel a méhbe,és végig ébren vagyok.

Nem tudom neked melyik volt.

Na szóval nekem nagyon fájt és utána még kb 2 napig fájdogált a hasamalja,fájdalomcsillapitót szedtem rá.

Lelkileg is rossz volt,olyan szomorú érzésem volt pár napig,nem tudom honnan jött ezaz érzés,de nem volt kellemes.

Viszont utána nem sokkal teherbe estem,bár elvileg nem voltam elzáródva,de azért biztos számitott valamit,hogy "kimosták" a petevezetékem.

Sajnálom,hogy te is rosszul érzed magad,de hidd el sikerülni fog a baba,én drukkolok:)

2010. nov. 15. 22:45
 2/21 anonim ***** válasza:
Nekem 4 ismerősömnek volt, 3 meg se nagyon érezte, viszont a legidősebb (ő a barátnőm) nagyon rosszul viselte. Főleg testileg. Nagyon fájt neki is. Viszont jó hírem is van!! :) 3 már szült, és a 4. babánk is úton van! :) Sok sikert kívánok!!
2010. nov. 15. 22:48
 3/21 anonim ***** válasza:

Nekem iden majusba volt , nekem adtak ilyen bodito injekciot , maga az atjarhatosagi nem fajt nekem olyan nagyon ki lehetett birni persze ereztem mindent az injekcio ellenere is , viszont nem emlekszem egy csomo mindenre hogy hogy jutottunk haza meg ilyenek azok egyszeruen kimaradtak az injekcio miatt

sajnos nalam nem segitett ez sem , 3 eve probalkozunk azutan meg volt egy inszeminacionk szinten sikertelen , es ebben a honapban keszulunk a masodikra

sok sikert neked

2010. nov. 16. 08:14
 4/21 anonim ***** válasza:

Nekem kb. másfél hónapja volt. Fájt, de csak rövid ideig, amikor a kontrasztanyagot befecskendezték. Utána különösebben rossz érzésem nem volt fizikailag.

Lelkileg? Az kacifántosabb. Mindkét petevezetőm átjárható ennek örülök. De már régóta tudom, hogy van másfajta rendellenességem, amire most a doki azt mondta, hogy megnehezíti a terhesség kihordását - ennek meg nem örülök, de különösebben nem zuhantam magam alá. Elfogadtam, néha kikérem magamnak és igazságtalannak tartom, de 90%-ban optimista vagyok és egyszer úgyis össze fog jönni!

2010. nov. 16. 09:00
 5/21 anonim ***** válasza:
engem érdekel a sztorid, úgyhogy oszd meg velünk!
2010. nov. 16. 09:00
 6/21 anonim ***** válasza:

Szia Kedves kérdező!

Nekem nem volt átjárhatóságim,de nagy valószínűséggel nem olyan sokára lesz! :-(

Én szeretném "hallani" a Te történetedet!

2010. nov. 16. 09:04
 7/21 anonim ***** válasza:

Mindenki máshogy éli meg. Nekem mondhatom egyáltalán nem fájt. Nem kaptam bódító injekciót sem csak én vettem be fájdalomcsillapítót. Mensi görcseim is csak enyhék szoktak lenni ,de ez még azt a mércét sem ütötte meg. A lényeg koncentrálni kell a lenti izmok ellazítására amikor felhelyezik a katétert,mert én ott éreztem kis tompa nyomást. Bár ha valaki el van záródva annak biztos fáj mert megpróbálják nagyobb nyomással megnyitni.

Utána örültem ,hogy ezzel nincs probléma ,de én szinte biztos voltam abban,hogy ott a gubanc és jön a baba a Hsg után. De nem így lett.

2010. nov. 16. 11:46
 8/21 anonim ***** válasza:
Hát tudjátok, én pont ma voltam reggel ezen a vizsgálaton. Én hülye össze vissza olvastam minden hülyeséget. Nem altatásban csinálták, 1 szem algopirint adtak , és szinte semmiség az egész. Ez kb egy alaposabb rákszűrés. Ha ezt nem viseljük el a szülést hogy fogjuk? Nagyon sajnálom azokat akiknek ez borzasztóan fáj, de én röhögve szálltam le az asztalról, hogy ezért stresszeltem hetek óta. Volt méhszáj fagyasztásom, azt mondta a doki, kb olyasmi fájdalom lesz. Hát még azt se közelítette meg. A jó, hogy átjárható vagyok, még vérzem, de erre számítottam is. Aki még ez előtt van kérem ne féljen, igazán nem olyan borzasztó.!!!!!
2010. nov. 16. 15:01
 9/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Lányok..nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon aranyosak vagytok,hogy írtatok! Olyan jól esett :-)

Szívből örülök, aki jól élte meg ezt az egészet ..és akinek baba is lett belőle gratulálok!!!! Jó egészséget nektek lányok !!! ;-)

2010. nov. 16. 15:56
 10/21 A kérdező kommentje:

Nekem az orvos azt mondta kicsit kellemtelen, pár perces röntgenes beavatkozás lesz. Nem is féltem tőle :-)

Levetkőztem, fel kellett feküdni az asztalra, magamnak kellett fogni a lábam. Mikor behelyezte a katétert,miegymást nekem az fájt.Hányingerem lett,görcsöltem stb. A baj akkor kezdődött..a röntgenes doktornőre 25 percet vánunk kellett úgy..mire lejött.. Nehezen viseltem. Mikor beküldték a kontrasztanyagot hát...borzalmasan fájt. Mindkét petevezetőm le volt tapadva és az egyiken meg nem is ment át.. Addig probálkoztak a nyomással míg állítólag azt is ki nem "tísztitották". Örültem,hogy túl vagyok, már vártam ,hogy kiszedjenek belőlem mindent, csak hogy nem sikerült. Annyi idő telt el,hogy a méhszájam úgy összetapadt,hogy a katéter bennt ragadt. Még plusz félóra...sóoldat stb mire nehezen sikerült. Már majdnem a műtöbe toltak fel, mert sehogysem tudták kiszedni belőlem. Szóval a pár perces beavatkozás nekem több mint egy órás borzalomra sikeredett. Tudom nem hangzik bíztatóan, de én biztos hogy senkinek nem fogom ajánlani ezentúl ezt az eljárást, inkább ultahangos vagy az altatásos módszert válassza aki elötte áll...mert láthatjátok vannak azért kopmlikációk..

2010. nov. 16. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!