Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petevezeék átjárhatósági...

Petevezeék átjárhatósági /HSG/ után hogy éreztétek magatokat? Lelkileg és fizikailag!?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem több mint egy hete volt...és nem kívánom az ellenségeimnek sem.. Kérek mindenkit aki már átesett ezen a kis "rutin" vizsgálaton írja le, hogy volt-e utána fájdalom stb..sikerült-e utána teherbeesni stb! Ha valakit érdekel leírom az én "sztorimat" is.. :-(
2010. nov. 15. 22:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A továbbiakban: két napig görcsölt a hasam, napokig véreztem. Az orvos azt mondta most húzzunk bele, mert nyitva az ajtó a baba elött. Lányok, én gondolni nem tudtam a babára, nem hogy a szexre.. Eltelt 9 nap azóta és már jól vagyok,minden tekintetben. A kérdést azért raktam fel, mert kiváncsi voltam, már is járt -e így.. Egyébként 10 éve nem esek teherbe. Probálkozni fogok most ,talán tényleg ez volt a baj. Aki HSG elött áll..gondolja át..igaz,sokaknak "jól" alakul.. Én sem gondoltam,hogy életem legborzasztóbb élményemet fogom átélni. Pedig higgyétek el, nem vagyok egy "gyenge" nő. Majd írok nektek megérte -e :-)
2010. nov. 16. 16:16
 12/21 anonim ***** válasza:

Hát végül is nem sok választásunk van. Én hallottam már mástól hogy az ultrahangos is fájdalommal járt neki. Valószínűleg ha le van tapadva akkor mindkét eljárás fáj.

Egyébként én hétfőn megyek, de ha ez az ára a gyereknek akkor muszály kibírni. Sajna ez van.

2010. nov. 16. 18:13
 13/21 anonim ***** válasza:

Hát én sok tapasztalatot olvastam de még ilyen negatív,rossz élményt egyet sem. Szerintem ez ritka eset ,mármint a katéteres komplikáció.

Sok sikert a babához! Szerintem ezek után ,hogy le volt tapadva a petevezetőd nagy esély van rá hamarosan jön a baba. Most szabad az út. Tuti ,hogy hamarosan kismama leszel.

2010. nov. 16. 19:08
 14/21 anonim ***** válasza:
A feleségemnek piszkosul fájt, közben hányt, és a végén kiderült, hogy az egyik el van záródva, után picit vérzett, első inszermre sikerült a baba.
2010. nov. 16. 23:21
 15/21 anonim ***** válasza:

9:04 vagyok!Anyám!!

Most kicsit berezeltem a történeteden!Ha nem vagyok indiszkrét,akkor nem "mondanád" Neked hol csinálták a vizsgálatot?

És hiszek azoknak,akik könnyen átélték a vizsgálatot,de az ember ilyen mindig csak a rossz az amire emlékszik!

2010. nov. 17. 10:29
 16/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Láthatjátok 50-50 %-ban jól vagy rosszul sikerül.. De már elmondthatom ,hogy nálam már minden rendben van, lelkileg és testileg is!!És ahogy ígértem beszámolok majd a fejleményekről !! Ha kérdésetek van írjatok nyugodtan! üdv mindenkinek!

2010. nov. 21. 13:07
 17/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem ma volt hsg. Bódításban csinálták max egy kis görcsöt érezetem, pedig be voltam tojva, de már tudom felesleges volt. Sajnos mindkét petevezetőm le van tapadva, hát mit mondjak hátba vágott a hír. Így csak lombikkal lehet babám. De végül is jó, hogy hamar kiderült nem kellett feleslegesen gyógyszereznem magam, és lehet tovább lépni.

2010. nov. 22. 19:45
 18/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mivel megigértem,hogy beszámolok a fejleményekről..íme: eltelt fél év és semmi. Nekem nem érte meg. Pedig ugye átjárható lettem, teáztam stb..nem lett baba. Remélem neketek sikerült!! üdv!
2011. máj. 20. 15:57
 19/21 anonim ***** válasza:
2010-11-16 09:04 és 2010-11-17 10:29 vagyok!Na rá egy hónapra nekem is meg volt a hsg és Én is átjárható vagyok,de nekünk sem jött össze mg a baba..!:-( Most járok a második 3 hónapos clostynál,,,na majd meglátjuk...!Minden jót!
2011. máj. 20. 20:01
 20/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 2010-11-16 15:01

vagyok. Csak , hogy lássátok, 2x voltunk együtt hsg után, ma 28+1 hetes kismama vagyok.

2011. máj. 21. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!