Akiknek már sikerült teherbe esni. Menses előtti napokban milyen tünetekből gondoltad, hogy most sikerült a baba?
Figyelt kérdés
Nem megrögzött tünetkereső vagyok csak érdekelne,hogy ki miből gondolta,hogy végre sikerült teherbe esnie.Tudom,hogy szinte minden nőnél más de kíváncsi vagyok.Akinek nem gond legyen szíves írja meg.2011. dec. 17. 08:27
11/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok!
2011. dec. 17. 10:48
12/17 anonim válasza:
Nemvárt előtt szurkálni kezdett a hasam alja, a melleim szét akartak szakadni és három napot aludtam végig egyhuzamban, csak enni meg pisilni keltem fel :)
13/17 anonim válasza:
Sziasztok! nálam egészen más volt az első "tünet". Cigarettáztunk a párommal, mikor elnyomtunk egymáshoz bújtunk és megcsapta az orromat a bagószag, felfordult tőle a gyomrom, a másik az volt,hogy begörcsölt egy pár alkalommal a hasam pl.ha köhögtem vagy tüsszentettem, onnan éreztem,hogy már nem vagyok egyedül kb nem várt előtt 3 nappal voltak ezek. 1Hét után teszteltem :) és már 2éves a fiam :) ja és a mellem nem érhetett hozzá semmi mert sikítani tudtam volna, mindig menszi szerű görcseim voltak.
14/17 anonim válasza:
Nekem kb 5 nappal a várt mensim előtt elkezdtek fájni a melleim,úgy mint amikor meg akar jönni,és az alhasam is görcsölt. Ezen kívül még erős hányingert éreztem,de azt hitte,h csak sokat ettem,mert elég érzékeny a gyomrom :S. Pisilnién is sokat jártam és fáradt is voltam. Akkor tudtam biztosan,h terhes vagyok,amikor már 1 hete késett és még mindig görcsölt a hasam és a melleim is feszültek.
15/17 anonim válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt menzesz előtt. Sőt, fel sem tűnt, hogy késik... csak két nap múlva.
16/17 anonim válasza:
5 nappal a nemvart elott a munkahelyemen megittam a szokasos 2-3 kavemat, es mindegyik utan rosszul lettem. Nem nagyon, csak furan ereztem magam. Nem foglalkoztam vele, mert mar elegem volt abbol hogy minden honapban bemagyaraztam magamnak hogy terhessegi tuneteim vannak, gondoltam ez is csak agyi alapon, idegessegtol, stb... Masnap meg sokat szedultem, hat csinaltam egy tesztet. Pozitiv lett :)
11 hos kisfiu anyukaja
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
2011. dec. 18. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!